Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Religie /Zing mee met Praise United Katwijk

Blog

Zing mee met Praise United Katwijk

Praise United is een feestelijk projectkoor rondom eenheid, inspiratie, gospelmuziek en ontmoeting.

Onder professionele leiding van gospelzanger/spreker Martin Brand en pianist Henk Doest wordt in een maand (4 avonden) toegewerkt naar een groot en feestelijk Praise concert tot eer van God.
Op maandag 20 en 27 mei, 3 en 17 juni wordt er gerepeteerd in de Haven, Groen van Prinstererweg 1 te Katwijk, waarna het concert plaatsvindt op zaterdag 22 juni in TriPodia Katwijk. Iedereen kan meedoen, met of zonder zangervaring.

Kijk voor verdere info en opgave voor het koor op www.at-tickets.nl

Uit de mail:
De afgelopen jaren heeft stichting Piek zich ingezet om Praise United in Katwijk mogelijk te maken. Mede door hun inspanningen zijn dit zeer waardevolle avonden geweest. We zijn verheugd dat er nu toch een manier is gevonden om in mei/juni dit jaar Praise United in Katwijk weer op de kaart te zetten.

Het koorproject rondom eenheid, inspiratie, gospelmuziek en feestelijke ontmoeting! Met een groot koor hopen we weer op een inspirerende tijd, met als finale een groot Praise concert tot eer van God. 

We zingen prachtige nieuwe én vertrouwde nummers. Onder leiding van gospelzanger/spreker Martin Brand en pianist Henk Doest wordt een maand (4 avonden) toegewerkt naar een groot en feestelijk concert ondersteund door professionele muzikanten. 

Poster project PU katwijk

Geschreven door: Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Geen reacties

Laat een reactie achter

X