Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Blogs /Ze zijn binnen! LHBTIQ+ info folders Gemeente Katwijk

Blog

Ze zijn binnen! LHBTIQ+ info folders Gemeente Katwijk

Vol trots presenteren we de eerste LHBTIQ+ informatiefolder van de gemeente Katwijk. Een folder boordevol handige informatie, verwijzingen en contacten voor jong tot oud.

Bij Kattuk.nl zijn we hier samen met Kwadraad, Welzijnskwartier, FamilySupporters en de gemeente Katwijk maanden mee bezig en nu is het eindelijk zover; ze zijn binnen!

Speciale dank gaat uit naar de jongeren van de LHBTIQ+ groep voor hun input en klankbord, grafisch stagiair Marique voor het fantastische ontwerp, Paul en Robbert voor de redactie en Jens voor de begeleiding van het hele traject.

De folder is vanaf volgende week voor alle geïnteresseerden in Katwijk beschikbaar en wordt verspreid bij o.a. buurthuizen, jongerencentra, bibliotheken, huisartsen en informatiepunten van de gemeente.

Wil jij (of je organisatie) ook een stapeltje folders?

Dat kan!

Kom dan op donderdagen tussen 15:00 en 21:00 uur langs bij de redactie op de Voorstraat 59. Of mail lhbti@kattuk.nl met naam en adres dan sturen wij ze op.

De folder is HIER (pdf) digitaal beschikbaar en alle info is volgende week ook te vinden in een handig overzicht op Kattuk.nl/lhbti. Neem vooral ook een kijkje op de nieuwe LHBTIQ+ pagina van de gemeente Katwijk waar de groep ook input voor heeft geleverd.

LHBTIQ+ Folder_A5

Hieronder wat screenshots uit de folder

Geschreven door: Redactie

Geen reacties

Laat een reactie achter

X