Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Nieuws Algemeen /Ze liggen in het vet!! Vanavond start oliebollenactie Katwijkse Zeeverkenners

Blog

Ze liggen in het vet!! Vanavond start oliebollenactie Katwijkse Zeeverkenners

Ze liggen in het vet!! Vanavond om 18:45 uur start de jaarlijkse oliebollenactie van de Katwijkse Zeeverkenners. Kopen die bollen en steun de Zeeverkenners met hun gave hobby!!

Via Facebook:

Dé jaarlijkse oliebollenactie van Katwijk en omstreken. Geniet dit jaar op 14 en 15 december van de overheerlijke oliebollen van de Katwijkse Zeeverkenners. Oliebol

Het is weer tijd voor de traditionele oliebollenactie, waarbij alle groepen van de Katwijkse Zeeverkenners betrokken zijn bij het bakken en verkopen van de oliebollen. 

De leden trotseren de kou en gaan er op uit om huis aan huis oliebollen te verkopen. Bij het kopen van een zakje oliebollen worden de zeeverkenners geholpen, om te kunnen blijven genieten van hun leuke en uitdagende hobby op het water of in de duinen.

De Katwijkse Zeeverkenners verkopen de heerlijke oliebollen, bij kraampjes, aan bedrijven en bij u aan de deur. Smul ook van die heerlijke oliebol, krentenbol of appelbeignet!

Waar en wanneer gaat het allemaal gebeuren?

Vrijdagavond 14 december
Op vrijdagavond verkopen we vanaf 18:45 tot ongeveer 21:15 uur. Dit gebeurd in Rijnsburg en Valkenburg. De Bestevaer- en julianahorde verkopen de overheerlijke oliebollen in het dorp van Katwijk aan Zee tijdens de extra lange koopavond. .

Zaterdag 15 december
Op zaterdag gaan we helemaal los in Katwijk en op de 12 verschillende kraampjes. Om 09:30 uur starten we met verkopen, dit gaat door tot ongeveer 13 uur. In de middag worden door de zeeverkennersgroepen de allerlaatste oliebollen verkocht.  

Meer info HIER
 
Onderaan het bericht nog wat foto’s van het bakken, gemaakt door: Jesse
 
 

Uit de oude doos 2014: Kattuk.nl Oliebollentest gewonnen door De Zeeverkenners

Nog meer oliebollen

IMG-20181214-WA0000

IMG-20181214-WA0001

IMG-20181214-WA0002

oliebol2

Geschreven door:Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Geen reacties

Laat een reactie achter

X