Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Jongerenwerk /Zaterdag: Lokaal talent en internationale toppers op het Street Style Event Katwijk

Blog

Zaterdag: Lokaal talent en internationale toppers op het Street Style Event Katwijk

Met onder meer: Levi van Rijn en This is Soul (inline), Remco Staak en Roy Kleyweg (skate), Jordi Jeelof (step), Edward van Gils (panna), Stuart Gibson (BMX),  220 (graffiti), Gil Lieveld (breakdance), Young Gabrich en Zaine (rap) en Thomas van Bemmelen (presentatie)

Nog een dag en het is alweer zover; het Street Style Event op het Skatepark bij de Noordduinen. Er is al veel over gezegd en geschreven. Klik HIER voor eerdere berichten.

Maar we hebben een update….want wie doen er allemaal mee dan? Laat is wat filmpjes zien!

Panna Knock-Out
Voor de pannawedstrijden en de straatvoetbalworkshop hebben we een internationale topper weten te strikken. Nederlands beste pannavoetballer Edward van Gils komt laten zien wel tricks hij allemaal in huis heeft en hoe je deze tricks zelf kunt leren. Ook geeft hij leiding aan de wedstrijden van het panna knock-out toernooi.

Inline/Skaten/BMX/Step
De wedstrijden voor het Open Katwijkse kampioenschap worden, zoals elk jaar, weer aan elkaar gepraat door de ervaren presentator Thomas van Bemmelen.

Tussen de skatewedstrijden door zal het inline skate demoteam van This is Soul  de meest waanzinnige trucs laten zien op de skatebaan en The Big Air Bag.

Lokale held en regerend Nederlands kampioen inline bij de junioren Levi van Rijn  is er natuurlijk ook bij. Op zijn thuisbaan gaat deze meervoudig Street Style kampioen weer knallen, deze keer voor de eerste keer bij de senioren.

Skater Ricardo Paterno is waarschijnlijk ook weer van de partij. Hij gaat een demo rijden en neemt plaats in de jury.

En op skateboard rijden Remco Staak en  Roy Kleyweg een demo

 

Graffiti
Er kan door jong en oud graffiti gespoten worden op “The Wall of Fame” de graffitimuur op het Skatepark. Onder begeleiding van ervaren graffiti-artiesten krijgt iedereen de kans het een keer te proberen. Deze artiesten spuiten ook een showcase met hun beste werk op de andere kant van de muur.

Rap
Tussen de wedstrijden door zijn er korte optredens van de rappers Young Gabrich en Zaine.

Young Gabrich
18 jarige Engelstalige rapper van Mars die woonachtig is in Leiden. met invloeden van Jezus, Lil b, Nas, Britney Spears en Backstreetboys! Hij heeft zijn naam te danken aan oud Ajax speler Gabrich. een tachauffeur die  niet echt goed  kon voetballen maar door een leuke video montage van de Argentijnse nationale tv een contract kreeg van 3.6 miljoen dollar bij Ajax. Young Gabrich wilt ook op zo’n manier rijk worden.

Zaine
Zacharia aka Zaine is een 18 jarige rapper uit Leiden. Hij is een snelle punchline rapper. Invloeden van hem zijn Nas, Tupac en Kendrick Lamar.

 

 

Geschreven door: Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Geen reacties

Laat een reactie achter

X