Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Nieuws Algemeen /Zaterdag: Bekendmaking Leukste Amateurclub van Nederland. Gaat Quick Boys winnen?

Blog

Zaterdag: Bekendmaking Leukste Amateurclub van Nederland. Gaat Quick Boys winnen?

Aanstaande zaterdag is de finale van de Check-Out op sportpark Nieuw Zuidthumb_leukste_2013

Aanstaande zaterdag is het dan eindelijk zover! Is Quick Boys verkozen tot de Leukste Amateurclub van Nederland? Zaterdag zijn de juryleden om 12:10 uur kort op Radio 538 te horen. Daarna vertrekken de vier 538-limousines richting de sportparken van de vier finalisten. Deze vier limousines zullen tussen 13:30 – 13:45 uur op de clubs aanwezig zijn. Zit het Check-Out team in de limousine op Nieuw Zuid, dan is Quick Boys de winnaar!  

Wij willen het check out team met veel enthousiasme en gezellige muziek ontvangen en hiervoor is jullie hulp hard nodig. Kom daarom a.s. zaterdag naar Nieuw Zuid om het feest mee te vieren! Jong en oud is van harte uitgenodigd! Het wordt sowieso een leuke dag met de geplande feestavond, maar natuurlijk is iedereen erg benieuwd naar de uitslag!

Hierna het programma van de finale:
12.30 uur: het schminkteam is weer aanwezig om de kinderen te sminken. Ook is er een clown aanwezig die jullie op hilarische wijze zal entertainen en, als het weer het toelaat, wordt een springkussen opgezet. Alle kinderen krijgen een zakje chips en drinken;
13.00 uur: de start van de kinderdisco met een echte DJ;
13.30 uur: het ontvangst van de limousine van Radio 538;
13.45 uur:  aftellen voor de bekendmaking met de DJ’s;
15.00 uur: het einde van de kinderdisco.Als het Check-Out team om 13.45 uur uit de limousine stapt, dan breekt het feest pas echt helemaal los! Kom daarom massaal naar sportpark Nieuw Zuid!Tot zaterdag!

Geschreven door:   Redactie

Geen reacties

Laat een reactie achter

X