Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Jongerenwerk /Zaterdag 20 juli: 10 jaar Kattuk.nl I love Frizzz feest op het Veld van de Verbeelding

Blog

Zaterdag 20 juli: 10 jaar Kattuk.nl I love Frizzz feest op het Veld van de Verbeelding

Kattuk - I Love Frizzz - Haunted Circus 2 siteDit jaar bestaat Kattuk.nl alweer 10 jaar. Om dit te vieren organiseert Kattuk.nl op zaterdagavond 20 juli in samenwerking met Factor Welzijn, jongerencentrum Scum en Vooijs Audio Rijnsburg een I love Frizzz feest voor jongeren van 12 tot 16 jaar in de grote circustent op het Veld van de Verbeelding. De toegang is helemaal gratis en het thema van het feest is ‘Haunted Circus’.

Vanaf 19.00 uur krijgt een aantal jonge DJ’s, die hun DJ-talent hebben ontdekt tijdens een van de T.A.S.K. DJ workshops, de kans om voor het eerst voor publiek te draaien. Na weken van oefenen is het eindelijk zover en gaat DJ C-No onder begeleiding van DJ Estaloca zijn eerste stappen zetten in het DJ-vak. Spannend! DJ Mystica is ook weer van de partij en aansluitend gaat DJ Marcel Vooijs de tent op zijn kop zetten en de laatste restjes energie uit de bezoekers pompen.

Ook dit I Love Frizzz feest wordt georganiseerd volgens het Frizzz-concept, onder het motto: zonder alcohol, zonder drugs en zonder tabak. Lekkere cocktails en smoothies zijn te krijgen bij de alcoholvrije cocktailbar van The Factory en de Kattuk.nl Goodie Stand met gratis schmink, lollies, clownsneuzen, bellenblaas en glowsticks is ook van de partij om het feest compleet te maken.

Het feest duurt tot 23.00 uur en wordt vanaf 22.30 uur afgesloten met een spectaculaire vuurshow door de vuurspuwers van Chaotikah.

Het Veld van de Verbeelding is te vinden op het Skatepark aan de Noordduinseweg in Katwijk.

Meer informatie en het voorlopige programma van het Veld van de Verbeelding is HIER te vinden.

Geschreven door:Welzijnskwartier

Laat een reactie achter

X