Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Religie /YMCA Katwijk viert 140-jarig bestaan met feestelijke activiteiten

Blog

YMCA Katwijk viert 140-jarig bestaan met feestelijke activiteiten

Het YMCA Katwijk heeft binnenkort een feestje, we bestaan namelijk 140 jaar! Nou ja, niet 140 jaar onder deze naam, want we begonnen ooit als C.J.M.V (christelijke jonge mannen vereniging) te Katwijk. Toen waren we er nog alleen voor jongens, maar dat is veranderd nadat we zijn overgegaan in het C.J.V (christelijk jongeren verbond). Sindsdien organiseren voor de jongeren in Katwijk zomerkampen, clubs, jeugdsozen, koren en nog veel meer! In al die jaren hebben onze vrijwilligers enorm veel gedaan voor de katwijkse jeugd en daarom organiseren we een aantal feestelijke activiteiten om ons jubileum te vieren, maar ook als dank voor alles wat onze vrijwilligers hebben betekend!

We vieren dit jubileum met onder andere een nostalgische vaartocht en een feestavond in strandtent Beach voor de (oud-)leden op 21 en 28 september. Voor deze activiteiten is aanmelden via info@ymcakatwijk.nl verplicht. We hebben ook voor alle kinderen met zwemdiploma een Zwemfestijn in het Aquamar op 5 oktober van 19:00 tot 21:00 en voor iedereen die een band heeft met het CJV/YMCA is er op 12 oktober vanaf 19:00 een receptie in het Jeugdhuis (Voorstraat 74) om elkaar te ontmoeten onder het genot van een kopje koffie en wat lekkers. We hopen jullie te zien op één van de activiteiten!

Je kunt ook op www.ymcakatwijk.nl/jubileum kijken voor meer informatie!

Geschreven door: Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Geen reacties

Laat een reactie achter

X