Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Nieuws Algemeen /Workshops Schoolkunstcommissie Katwijk: Doe mee en ontdek je talent!

Blog

Workshops Schoolkunstcommissie Katwijk: Doe mee en ontdek je talent!

Update: nog plaats vrij bij diverse muziekworkshops van de Muziekschool en schilderen met Pictura. Wees er snel bij want ze starten binnenkort al!

Wil jij ontdekken waar je talent ligt? Of ben je op zoek naar een leuke hobby? Neem dan eens een kijkje bij de workshops van de Schoolkunstcommissie Katwijk.

De workshops bieden jou de kans om te proberen welk muziekinstrument en welke vereniging het best bij je past. Liever iets anders dan muziek? Leer hoe je een goed YouTube filmpje schiet, fotografeer in Katwijkse klederdracht of maak je eigen schilderij. Dit alles en meer kan tijdens een van de culturele workshops.

De workshops worden door de Schoolkunstcommissie ontwikkeld om basisschoolleerlingen te laten proeven aan verschillende culturele activiteiten. Alle basisscholieren krijgen een cultuurgids met het aanbod uitgedeeld op school. Inschrijven kan vanaf heden via welzijnskwartier.nl/activiteiten.

Cultuurgids 2018 (pdf.)

Meer weten?
Neem dan contact op met Andrea de Bruin: andreadebruin@welzijnskwartier.nl of kijk op onze facebookpagina Schoolkunstcommissie Katwijk.

De Schoolkunstcommissie Katwijk is een samenwerkingsverband tussen Welzijnskwartier, de gemeente Katwijk, het lokale onderwijs en de lokale verenigingen.

Geschreven door:   Welzijnskwartier

Geen reacties

Laat een reactie achter

X