Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Nieuws Algemeen /Workshop Minecraft: bouw een molen

Blog

Workshop Minecraft: bouw een molen

Op dinsdag 28 juli in de Makersplaets van de bieb

Wie speelt er graag met Minecraft? In de Makersplaets van de Hoofdbibliotheek staat op dinsdag 28 juli tussen 10.30 en 13.00 uur weer een leuke Minecraft-activiteit voor kinderen op het programma in het kader van de Zomerbieb. Kinderen van 9 t/m 14 jaar gaan met het populaire computerspel Minecraft een molen bouwen. Fantasievol bouwen met digitale LEGO: hoe leuk is dat! En zeker met de prachtige molen ‘de Geregtigheid’ in Katwijk aan den Rijn op het netvlies gaat dat lukken! Zorg dat je erbij bent….

Minecraft
Het computerspel Minecraft is ongekend populair bij kinderen en jongeren. Met deze ‘digitale LEGO’ kun je in een oneindige wereld naar hartenlust bouwen, in je eentje of met andere spelers. Een trainer van ProBiblio komt met een set Minecraft-iPads naar de bibliotheek voor deze superleuke workshop.

Bouw een molen met onze Minecraftworkshop
Wist je dat in Nederland 6000 molens hebben gestaan? Dat de eerste molens al in de 12e eeuw gebruikt werden om graan en zaden te malen, hout te zagen, olie te persen en water te pompen? Dat Nederlandse polders drooggemalen werden dankzij het werk van honderden windmolens? Molens zijn prachtige bouwwerken en in deze workshop ga je er zelf één bouwen in Minecraft.

Je gaat aan de slag op een iPad en je speelt zelf twee uur lang voor architect. De workshop is voor kinderen van 9 t/m 14 jaar die al eens eerder met Minecraft hebben gespeeld. Er kunnen 8 deelnemers meedoen dus geef je snel op! Laat lekker je fantasie de vrije loop en dat levert vast een verrassend resultaat op.

Meedoen?
Zin om op dinsdagmorgen 28 juli aan de slag te gaan in deze razend populaire workshop Minecraft? Dat kan! Deelname: € 3,- per persoon. Kaarten zijn te koop in de bibliotheekvestigingen in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg en via www.bibliotheekkatwijk.nl. Ga op de website naar de Kaartverkoop, kies de activiteit van je keuze en betaal met iDeal.

 

Geschreven door: Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Geen reacties

Laat een reactie achter

X