Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Nieuws Algemeen /Workshop: Handlettering voor jongeren/volwassenen

Blog

Workshop: Handlettering voor jongeren/volwassenen

UPDATE: Uitverkocht!

Fleur Vooijs geeft op vrijdag 12 augustus van 10.15 tot 11.45 uur een creatieve zomerworkshop Handlettering voor jongeren/volwassenen in de Hoofdbibliotheek

Een workshop Handlettering is helemaal hot! Nadat begin juli al een workshop Handlettering voor kinderen werd gegeven, staat er op 12 augustus eentje voor jongeren/volwassenen op het programma. Fleur Vooijs geeft op vrijdag 12 augustus van 10.15 tot 11.45 uur een creatieve zomerworkshop Handlettering voor jongeren/volwassenen in de Hoofdbibliotheek. De deelnemers maken een superleuk klembordje met een recept en/of een poster.

Handlettering met klembordje

Fleur Vooijs gaat in deze workshop voor jongeren en volwassenen eerst aan de slag met de basis van handletteren. De deelnemers leren over de verschillende soorten letters, die we ook gelijk oefenen. Dan begint het échte werk en maken we een klembordje met een recept en/of een poster dat daarna ook mee naar huis kan. Kijk ook eens op Fleurs’ Instagram: https://www.instagram.com/maf_handlettering/ en op haar Facebookpagina: https://www.facebook.com/madeatfleur/ waar leuke voorbeeldjes te zien zijn van wat Fleur maakt en doet.

Meedoen?

Er kunnen 10 deelnemers vanaf 14 jaar meedoen aan deze workshop Handlettering voor jongeren/volwassenen. Nog even de datum: vrijdag 12 augustus van 10.15 – 11.45 uur in de Hoofdbibliotheek. Toegang: € 6,-. Kaarten zijn te verkrijgen via Activiteiten op www.bibliotheekkatwijk.nl en in de bibliotheken in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg.

 

Geschreven door:   Arno

Geen reacties

Laat een reactie achter

X