Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Blogs /Winterse Sneeuwpret

Blog

Winterse Sneeuwpret

Het langverwachte sprankeltje hoop, heel Katwijk ligt onder een laagje sneeuw. En wat zijn de meeste daar onwijs blij mee, waaronder ik! Want zeg nou zelf, dit hadden we allemaal hard nodig. Ondanks alle, naar mijn mening belachelijke, sneeuwmaatregelen heeft iedereen zich onwijs kunnen vermaken.

Dat het sneeuwt gebeurde vroeger vaker dan nu, maar als het dan gebeurd staat ineens iedereen op zijn kop en willen we gezamenlijk naar buiten. Het kriebelt namelijk, die sneeuw. Om plezier te maken, sneeuwballen te gooien en uiteindelijk een warme kop chocomelk naar binnen te werken. Openhaardjes gaan aan en mensen toveren hun dikste/mooiste trui uit de kast.

Gister leek het alsof er geen pandemie over ons land raasde, er geen zorgen waren en iedereen zich alleen bekommerde om de sneeuw. Er werd op de tv zelfs al gediscussieerd en gefantaseerd over het eventueel kunnen schaatsen, de Elfstedentocht en wedstrijdschaatsen. Hoe leuk en bijzonder zou dat zijn in deze tijd? Ik weet in ieder geval wel dat als het kan en het weer het dus toe laat ik op het ijs te vinden ben!

De laatste keer dat het echt zulk winterweer was en dat ik mij kan herinneren, is een aantal jaar geleden en toen konden we met zijn alle op de Rijn schaatsen. En elk jaar daarna was het hopen op nog zo’n fantastische koude winter. Dus dat er momenteel een laagje sneeuw ligt en er om elke hoek wel sneeuwpop te vinden is, is gewoonweg prachtig!

Ga vooral nog even naar buiten, genieten van de sneeuw en de mooie momentjes die je samen met familie/vrienden kan maken.

 

Veel liefs en warme knuffels,

 

Prep 😊

Geschreven door: PreppyWriter

Geen reacties

Laat een reactie achter

X