Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Sport /Winst en verlies bij Kamakura Katwijk

Blog

Winst en verlies bij Kamakura Katwijk

Winst en verlies voor Kickboksvereniging Kamakura Katwijk afgelopen zaterdag op het Team Ypenburg Fight Day 5 Gala in Den Haag. Vincent van Rijn won bij de jeugd en Teerajuth Vabanplub verloor nipt op punten van een veel zwaardere tegenstander.

Naast het organiseren van het eigen kickboksgala doet Kamakura Katwijk ook regelmatig mee met andere gala’s. Zo ook zaterdag 27 juni op het door Team Ypenburg georganiseerde Fight Day 5 gala in sporthal Leidschenveen in Den Haag.

Als eerste was het de beurt aan Vincent van Rijn. De 13-jarige Katwijker kwam uit bij de jeugd en trof een oude bekende. Het was een tegenstander waar hij vorig jaar al tegen gematched was en waar hij toen op punten van gewonnen had. Beide vechters waren gegroeid en aan elkaar gewaagd. Het gevecht ging in hoog tempo over en weer, waarbij Vincent veel door wist te komen met trappen en knieën op het lichaam. Hiermee wist hij over drie ronden een voorsprong in punten te behalen en werd uitgeroepen tot winnaar.

Teerajuth Vabanplub was de volgende die uitkwam voor Kamakura. Dit keer bij de senioren. De 26-jarige Rijnsburger was op het laatste moment gematched aan een nieuwe tegenstander wiens partij niet was doorgegaan. Dat deze tegenstander eigenlijk in een zwaardere gewichtsklasse zou uitkomen was echter niet bekend. Vabanplub begon gretig aan de wedstrijd en wist een aantal keer goed door te komen met goedgeplaatste trappen en stoten. De Rijnsburger wist zelfs zijn tegenstander een paar keer onderuit te trappen. Dit mocht niet baten doordat zijn tegenstander net iets meer wist door te komen en de partij uiteindelijk won op punten.

Kickboksvereninging Kamakura Katwijk bestaat dit jaar 20 jaar. Kickbokstrainer Al Gordeau uit Den Haag begon de vereniging in januari 1995. Inmiddels wordt de kickboksvereniging geleid door de vrijwilligers van Kamakura Katwijk zelf en verzorgen zij trainingen voor jeugd en volwassenen en organiseren zij kickboksgala’s in Tripodia. Voor meer informatie over Kickboksvereniging Kamakura Katwijk en trainingen voor jeugd en volwassenen kunt u contact opnemen met Wim van Rijn op 071-4077990 of kijken op www.kamakurakatwijk.nl.

Geschreven door: Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Geen reacties

Laat een reactie achter

X