Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Nieuws Algemeen /Wijkpunt Rechtstreex in lunchcafé ’t Klaslokaal

Blog

Wijkpunt Rechtstreex in lunchcafé ’t Klaslokaal

Goed nieuws: binnenkort kun jij lokaal en duurzaam boodschappen doen in Katwijk aan Zee! Rechtstreex start namelijk een wijkpunt in lunchcafé ’t Klaslokaal. Bij Rechtstreex kun je al je etensboodschappen direct bij lokale boeren en makers bestellen. Jij bestelt je producten online, Rechtstreex haalt ze voor je op bij boeren in de buurt. Vervolgens haal jij je spullen op bij een wijkpunt bij jou in de buurt. Zo doe je duurzaam boodschappen en weet je wat je eet! Dus, haal jij binnenkort ook op vrijdagmiddag je boodschappen op bij wijkchef Sanne en de leerlingen van het Vakcollege Rijnmond? 

In ’t Klaslokaal werken leerlingen van het Vakcollege Rijnmond: de leerlingen doen hier praktijkervaring op in het bereiden van lunch, serveren van koffie en opnemen van bestelling. De leerlingen gaan ook helpen bij het wijkpunt: zo leren ze de korte voedselketen en haar producten ook kennen. Een leuke en duurzame samenwerking! 

Nu is het natuurlijk belangrijk om te weten of Katwijk interesse heeft in lekkere, duurzame en lokale boodschappen! Ben jij dat, en wil je ook meedoen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief via www.rechtstreex.nl/katwijk. Zo blijf jij op de hoogte over de opening en het assortiment. Bij minimaal 80 geïnteresseerden kan het wijkpunt écht van start!

Geschreven door: Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Geen reacties

Laat een reactie achter

X