Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Nieuws Algemeen /Welzijnskwartier tijdelijk beheerder van TriPodia

Blog

Welzijnskwartier tijdelijk beheerder van TriPodia

Het Welzijnskwartier neemt vanaf 1 januari 2016 tijdelijk het beheer van het gebouw TriPodia op zich. Tot 1 juli 2017 is het mogelijk voor huidige huurders/gebruikers uit de gemeente gebruik te maken van het Katwijkse zalencentrum. Het gebouw is vanaf eind dit jaar eigendom van de gemeente. 

De Stichting Centrale Akkommodatie Katwijk (SCAK) gaf eerder dit jaar aan dat zij gingen stoppen met de exploitatie van het gebouw TriPodia. De consequentie hiervan is dat het gebouw eigendom van de gemeente wordt. Er moest een oplossing worden gezocht voor de huidige huurders van het pand, zodat die niet van de een op de andere dag op straat kwamen te staan.

Voor de eigendomsoverdracht is een werkgroep gevormd van leden van de Raad van Toezicht van SCAK en ambtenaren die in samenwerking zullen zorgen voor een goede eigendomsoverdracht. Daarnaast besloot de gemeente dat de huidige huurders/gebruikers er in ieder geval tot 1 juli 2017 moesten kunnen blijven. Daarom is tijdelijk beheer van het gebouw nodig. Zowel wethouder Willem van Duijn (Financiën en Vastgoed) als wethouder Jacco Knape (Cultuur) zijn tevreden met deze oplossing.

Het Welzijnskwartier zal de samenwerking zoeken met vrijwilligers van de huurders om het beheer van TriPodia uit te voeren. TriPodia kan vanaf 1 januari 2016 gebruikt worden door de huidige huurders en verenigingen en organisaties uit de gemeente Katwijk. Het Welzijnskwartier is bereikbaar via de gegevens onderaan dit bericht.

De Raad van Toezicht van SCAK laat weten blij te zijn dat de huurders voorlopig nog terecht kunnen in TriPodia.

Gegevens Welzijnskwartier
Rob Reiss, Welzijnskwartier
Callaoweg 1, 2223 AS Katwijk
071- 40 33323
robreiss@welzijnskwartier.nl

Geschreven door: Welzijnskwartier

Geen reacties

Laat een reactie achter

X