Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Nieuws Algemeen /Welkom op de nieuwe site!! UPDATES

Blog

Welkom op de nieuwe site!! UPDATES

UPDATE: het foto-archief komt bijna online, waarschijnlijk dit weekend al. Alle oude foto’s van 2003-2019 kan je daar bekijken. Foto’s vanaf 2020 zijn vanaf volgende week hier, op de nieuwe site, te vinden.

Hierna het eerdere bericht..

WELKOM!! De nieuwe site van Kattuk.nl is online!!

Thnx 2 AtSea Design & Media voor het harde werk achter de schermen. Toppers!!

What’s new?
Een nieuw design, nieuwe functionaliteiten en een (iets) aangepaste menustructuur. Redacteuren kunnen de site makkelijk vanaf huis bij houden en daarbij is het nu mogelijk om ook externe projecten en organisaties een eigen pagina (met eigen URL) te geven op de site, die ze zelf bij kunnen houden.

De Uitagenda is volledig nieuw, met andere opbouw en structuur. Omdat het vanwege de coronacrisis nog niet duidelijk is wanneer er weer evenementen mogen worden georganiseerd staat er voorlopig nog niks in. Komt later wel weer…

Alle muziek- en radiogerelateerde berichten, foto’s, video’s, reviews, DJ-mixen en meer zijn voortaan op ons muziekplatform www.kattuk.fm te vinden.

Btw: de site is nog niet helemaal compleet, zo zijn de oude foto-albums nog niet overgezet en moet er aardig wat gecheckt worden v.w.b. links en vormgeving.

Het is even niet anders. We wilden er afgelopen week met een groot team van Redactie Kattuk NL tegelijk aan werken op kantoor, maar vanwege corona ging dat natuurlijk niet. Vandaar dat de site nu al online komt zodat we dit allemaal vanaf huis in de online omgeving kunnen doen. We verwachten dat de site begin april weer helemaal up-to-date is.

Anyway: laat maar weten wat je ervan vindt. Kom je zaken tegen die nog niet werken, heb je tips, mis je iets of wil je gewoon even hallo zeggen?

Laat maar weten in de comments!

Geschreven door: Redactie

Geen reacties

Laat een reactie achter

X