Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Nieuws Algemeen /Welke vrijwilligers vallen er dit jaar in de prijzen?

Blog

Welke vrijwilligers vallen er dit jaar in de prijzen?

Onze dorpen, Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg, staan bekend om het groot aantal vrijwilligers. Maar wie vind jij er dit jaar nu echt uitblinken?

Ken je een actieve en betrokken vrijwilliger die het volgens jou verdient om extra gewaardeerd te worden voor zijn of haar inzet? Dan kun je deze vrijwilliger op dit moment voordragen voor één van de vrijwilligersprijzen. Het maakt niet uit hoelang iemand al vrijwilligerswerk doet, of voor hoeveel uur per week maar dat iemand vrijwilligerswerk doet naar zijn of haar beste kunnen.

Met de verkiezing ‘Vrijwilliger van het jaar’ wil de gemeente Katwijk uiting geven aan haar waardering voor al die mensen die zich belangeloos en enthousiast inzetten voor de medemens en samenleving. Vrijwilligers verrijken het maatschappelijk leven, zijn belangrijke verbindende schakels en bieden een helpende hand, luisterend oor en troostende woorden.

Tijdens het VIP Café op dinsdag 10 december 2019 worden de jaarlijkse vrijwilligersprijzen uitgereikt door burgemeester Cornelis Visser. De prijs bestaat uit een oorkonde en een cheque van € 500,= te besteden aan de vereniging of organisatie waar hij/zij zich voor inzet.

De jaarlijkse verkiezing is ook bedoeld om de vrijwilligers beter in beeld te brengen en anderen te stimuleren zelf ook als vrijwilliger aan de slag te gaan.

Ken jij vrijwilligers of vrijwilligersgroepen die een prijs verdienen voor het vrijwilligerswerk dat zij doen? Meld hen dan aan en wacht niet te lang. Aanmelden kan tot uiterlijk vrijdag 18 oktober 2019.

 Het voordrachtformulier is te downloaden op www.welzijnskwartier.nl en aan te vragen via mail: vip@welzijnskwartier.nl of telefonisch: 071-4033323

Een papieren versie van het voordrachtformulier is af te halen op onderstaande adressen:

  • Gemeentehuis, Koningin Julianalaan 3, 2224 EW Katwijk ZH
  • Welzijnskwartier, Callaoweg 1, 2223 AS Katwijk

Uit de voordrachten nomineert de jury 12 vrijwilligers en 3 projecten/organisaties verdeeld over de drie categorieën. Deze genomineerden komen in aanmerking voor de prijs per categorie. Van deze vijftien genomineerden worden portretten gemaakt waaruit blijkt hoe waardevol hun inzet is.

 

Geschreven door:   Welzijnskwartier

Geen reacties

Laat een reactie achter

X