Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Religie /Biblebite

Blog

Biblebite

Wow.. The Lord will fight for me and I..? I only need to be still. Dat vind ik bijzonder… toch kan ik er van getuigen dat het waar is. God heeft mij nooit in de steek gelaten. Hij heeft me gered van de dood, Hij heeft me nieuwe moed en kracht gegeven, Hij heeft genezing gebracht, Hij heeft me meer gegeven dan waar ik Hem om vroeg, Hij heeft me op mijn knieën kunnen brengen, Hij heeft me nooit in de steek gelaten, nooit. Hij vecht voor mij. Als ik zwak ben… Hij is altijd sterk. Er is een intense vrede die ik te kennen ben gekomen, het is anker voor mijn ziel. Jezus, Hij overwon de dood. Hij zal meer doen dan ik ooit kan bidden of beseffen. Wouw, wat is God toch groot. Ik hoef niet meer te leven in angst, schaamte of veroordeling, ik ben vrij! Amazing! Er is niemand die meer voor mij betekend, heeft betekend en kan betekenen dan God. Ik kan alles met Hem, en niets zonder Hem.

Exodus 14:14

Geschreven door: Redactie

Comments: 2

  • Johan Schaap

    Beantwoorden 15/10/201412:40

    Wordt het gewaardeerd als ik hier als niet-christen mijn mening over geef?

  • Redacteur Religie

    Beantwoorden 06/11/201415:41

    Natuurlijk! Zolang je er niet op uit bent te beledigen ofzo.. is je mening welkom!

Laat een reactie achter

X