Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Welzijnskwartier /19 t/m 26 juni: IkToon Katwijk

Blog

19 t/m 26 juni: IkToon Katwijk

Kattuk.nl doet ook weer mee!

Van 19 t/m 26 juni 2020 toont Katwijk haar kunsten tijdens de digitale Week van de Amateurkunst. Dit is een landelijk initiatief waar de amateurkunst wordt belicht. Op IkToonKatwijk.nl worden livestreams, blogs en fotografie exposities getoond. Op het podium in Scum en de Schuit staat een professionele streamset met camera, licht en geluid. Daarmee verzorgen wij livestreams die te volgen zijn op de homepaga van IkToonKatwijk.nl.

Organisatie
De voorbereidingen van de tweede editie van de Week van de Amateurkunst 2021 zijn in volle gang. Op iktoonkatwijk.nl is al een sneak preview te zien van alle amateurkunsten die zich op dit moment in Katwijk bevinden. Daarnaast is het programma van 19-26 juni bijna compleet. Bekijk op iktoonkatwijk.nl wat er tijdens de Week van de Amateurkunst 2021 tot nu toe te zien is!

Groot aantal deelnemers
We kunnen deze grootschalige culturele week natuurlijk niet alleen neerzetten. We hebben een grote groep enthousiaste deelnemers waarmee we deze week tot een succes maken. Deelnemers zijn o.a. Muziekschool, Bibliotheek, Katwijks Museum, Harmonie Katwijk, Kattekse Culturen, Kijk op Katwijk, Kinderkoor de Vrolijke Noot, KuCo, Schilderscollectief Zwanenburg, Jongerencentrum Scum, Poppodium De Schuit en ruim honderd Katwijkse kunstenaars, fotografen, muzikanten, dj’s, dichters en artiesten.

Highlights programma
Zaterdag 19 juni: 14:00-17.30 Opening door wethouder Jacco Knape, met daaropvolgend Aad en Lia, de Kleine Harmonie en bands van de muziekschool.

Dinsdag 22 juni: 16:00-22:00 Interviews met Dj’s van het Dj and Producerscafé in combinatie met een livestream van Dj’s in Scum.

Woensdag 23 juni: 14:00 Livestream van verschillende dichters uit Katwijk, waaronder Alida van Leeuwen die gedichten uit haar gedichtenbundel ‘’Dichter bij Kunst’’ voordraagt en Marian Pronk die haar eigen gedicht zal voordragen.

Donderdag 24 juni: 16:00-17:00 Liveoptreden van Kinderdoor de Vrolijke Noot voor senioren in samenwerking met Marente.

Op de valreep toch nog meedoen?
Wilt u op de valreep toch nog graag meedoen met de Week van de Amateurkunst of heeft u leuke ideeën? Mail dan uw aanmelding, vraag of idee naar cultuur@welzijnskwartier.nl. Kijk voor de landelijke campagne ook op https://iktoon.nl/.

Geschreven door:   Welzijnskwartier

Geen reacties

Laat een reactie achter

X