Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Nieuws Algemeen /Wat is Krush radio?

Blog

Wat is Krush radio?

Zaterdag is Krushradio officieel van start gegaan. Na het startschot op Oranjerock was het eindelijk zo ver! KRUSH RADIO IS ONLINE!!! De Krush Radio chicks hebben vele flyers verspreid waarmee je een IPod kan winnen(bewaar deze goed), en de eerste IPod werd tijdens Oranjerock al weg gegeven. Het geluksnummer 1024 werd getrokken en we hebben dus iemand heel blij gemaakt!!! (later op Krush hier meer over).

Maar wat is Krush Radio nou eigenlijk? Krush Radio is de enige internet radio zender van Katwijk, speciaal voor jongeren. (Maar stiekem ook voor oudere die zich nog jong voelen). Van de hits van nu tot de classic rock, stevige dance en stampende hardstyle. Kortom voor ieder wat wils. De nonstop muziek word regelmatig vervangen door spetterende en spraakmakende live shows. Maar ook de lokale bands en dj`s van Katwijk laten we horen en zien op Krush dus…. Katwijk wees op je hoede Krush Radio laat van zich horen door jouw speakers.

De volgende iPod gaat er uit aanstaande zaterdag tijdens de show van Chris van Beelen want dan is er Chris@Krush! tussen 22.00 en 00.00!!

Geschreven door: KrushRadio

Geen reacties

Laat een reactie achter

X