Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Nieuws Algemeen /Warm Winter Fest ’21 geannuleerd

Blog

Warm Winter Fest ’21 geannuleerd

‘ut is iet ars’
We hadden jullie eerder al laten weten dat we het Warm Winter Fest hadden uitgesteld naar vrijdagavond 19 maart, maar ook die avond is gezien die ontwikkelingen niet realistisch en haalbaar met de huidige en mogelijk nog komende maatregelen in het verschiet.

Tot onze teleurstelling hebben we daarom moeten besluiten dit jaar géén Warm Winter Fest te organiseren. Dat is natuurlijk héél jammer, maar ‘ut is iet ars’ om ’t op z’n Kattuks te zeggen.

Vol goede moed naar 2022
We slaan gewoon een jaartje over – waarin we overigens niet de enigen zijn – en zetten volop in op de editie van 2022 (vrijdag 21 januari?). We hopen dat jij/jullie dan ook weer meedoen. En kijken er nu al erg naar uit om er dan met elkaar een mooi cultureel feestje te maken.
 
Oude Redschuur
We hebben overigens als organisatie sinds medio vorig jaar de beschikking over de Oude Redschuur aan de Rijnmond in Katwijk. Een fantastische ruimte. Als je een leuk idee hebt voor een activiteit, voorstelling of een idee om die te gebruiken, laat het ons dan vooral weten. Mogelijk kan er in de tweede helft van dit jaar weer voorzichtig worden begonnen met het organiseren van voorstellingen, optredens of activiteiten, waarbij ook bezoekers welkom zijn.

Hopelijk kunnen we elkaar in de loop van dit jaar ook weer ontmoeten.

Geschreven door: Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Geen reacties

Laat een reactie achter

X