Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Nieuws Algemeen /Wanna Play? Nieuwe Theatergroep zoekt jong talent!

Blog

Wanna Play? Nieuwe Theatergroep zoekt jong talent!

UPDATE: Startbijeenkomst jongerentheatergroep vanavond (maandag 30 januari) om 19:30 uur in De Schuit. Ben je tussen de 16 en 21 jaar en heb je interesse in theater? Kom dan langs, er is nog plek!

—-

Ben je tussen de 16 en 21 jaar en heb je altijd al in de schijnwerpers willen staan?
Dan is dit je kans!

In jongerencentrum De Schuit start vanaf februari 2017 een nieuwe theatergroep waar jong talent de kans krijgt podiumervaring op te doen en mee te spelen in diverse producties.

De theatergroep gaat zich bezighouden met onder andere Improv, Toneel,  TheaterSport en Cabaret.

Vanaf februari 2017 komt de groep elke maandagavond van 19:30-21:30 uur bij elkaar in de grote zaal van De Schuit, onder begeleiding van een ervaren theatermaker. Er is plek voor maximaal 12 deelnemers en de kosten voor deelname bedragen 10 euro per maand.

Wil je meedoen?
Meld je dan aan voor de startbijeenkomst op maandag 30 januari 2017 om 19:30 uur in de grote zaal van de Schuit. Hier krijg je meer info en kan je gelijk inschrijven om mee te doen. Bij meer dan 12 inschrijvingen worden er audities gehouden.

Aanmelden
Aanmelden voor de startbijeenkomst kan door het sturen van een mail met je naam, leeftijd, telefoonnummer naar arno@kattuk.nl.  

Dit theaterproject komt tot stand door een samenwerking van jongerencentrum De Schuit, jongerenwebsite Kattuk.nl en The Art Squad Katwijk (cultuur Welzijnskwartier) en heeft tot doel het ondersteunen en ontwikkelen van jong talent en het verder stimuleren van de podiumkunsten in Katwijk.  

theaterposterweb2

Geschreven door: Welzijnskwartier

Geen reacties

Laat een reactie achter

X