Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Nieuws Algemeen /VVN Katwijk: ,,Verkeersveiligheid moet veel beter”

Blog

VVN Katwijk: ,,Verkeersveiligheid moet veel beter”

Cees Zwanenburg, enthousiast bestuurslid van VVN Katwijk, ging zaterdagochtend 16 februari bij RTV Magazine in gesprek over de Katwijkse verkeersveiligheid en diverse andere onderwerpen. Het ging onder andere over het doortrekken van de Westerbaan, fietsers op de rotonde, het aan te leggen duinfietspad, het Verkeersveiligheidsplan van de gemeente en het VVN Participatiepunt voor verkeersknelpunten.

Zwanenburg is namens VVN Katwijk kritisch naar de gemeente over het Verkeersveiligheidsplan: “Eigenlijk is het een plan om een plan te maken. Er zit een veiligheidsanalyse bij die eigenlijk de aanduiding ‘analyse’ onwaardig is. En dat, terwijl er al heel veel meldingen zijn gedaan – bijvoorbeeld bij het VVN Participatiepunt – en heel wat bijeenkomsten over verkeersveiligheid georganiseerd. Er ligt echt een schat aan informatie klaar.” Hij pleitte er ook voor om stevig in te zetten op de gedragsbeïnvloeding bij de verkeersdeelnemers: “Laat ieder maar voor zichzelf eens in de spiegel kijken!”

Waar vind ik het terug?
Voor meer informatie kunt u terecht op de website www.katwijk.vvn.nl. Rechts onderin is het Participatiepunt VVN te zien waar iedereen verkeersonveilige situaties in Katwijk kan melden. Gewoon doen! Op de website www.rtvkatwijk.nl is bij ‘Uitzending gemist’ en ‘RTV Magazine’ het gesprek met Zwanenburg van zaterdag 16 februari van 10.06 – 10.21 uur terug te beluisteren. Ook gewoon doen!

Persbericht VVN Katwijk

Geschreven door:   Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Geen reacties

Laat een reactie achter

X