Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Nieuws Algemeen /VVD bedankt Politie Katwijk

Blog

VVD bedankt Politie Katwijk

De jaarwisseling in de gemeente Katwijk is dit jaar zonder grote incidenten verlopen. De Politie Katwijk kijkt tevreden terug op de nacht. Cijfers van schade door vernielingen zijn nog niet beschikbaar.

Als dank voor de inzet van de politie ging onze fractievoorzitter Toon Stegmann afgelopen zaterdag langs op het Katwijkse politiebureau met een heerlijke taart van de lokale bakker. Hij overhandigde deze aan wijkagent Jacqueline Coenraad, die zelf ook had gewerkt tijdens Oud&Nieuw. Samen met de rest van het team werd de taart vervolgens aangesneden en onder het genot van een bakje koffie opgegeten.

De VVD Katwijk is trots op alle hulpverleners die zich dag in dag uit voor onze veiligheid inzetten: de politie, maar bijvoorbeeld ook de brandweer, ambulancedienst en de vrijwilligers van het Rode Kruis. De Nieuwjaarsnacht is voor hen toch een beetje een spannende nacht: hoewel het gros van de mensen zich keurig weet te gedragen, zijn er altijd weer raddraaiers die het voor anderen verpesten. Voorafgaand aan de jaarwisseling is landelijk een recordhoeveelheid gevaarlijk illegaal vuurwerk in beslag genomen. Een van de teamleden die zich hier in de regio Katwijk mee bezighield, vertelde dat ook in de Bollenstreek veel illegaal vuurwerk is onderschept en er arrestaties zijn verricht. Mooi werk, waarmee we de jaarwisseling voor iedereen zo leuk en veilig mogelijk kunnen laten verlopen.

Persbericht VVD Katwijk

Geschreven door: Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Geen reacties

Laat een reactie achter

X