Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Sport /VV Katwijk Kampioen Topklasse Zaterdag

Blog

VV Katwijk Kampioen Topklasse Zaterdag

Voetbalvereniging Katwijk is vandaag, zonder te spelen, kampioen geworden van de Topklasse Zaterdag. De huldiging op het balkon van het gemeentehuis is om 17.45 uur. Een half uur later volgt een rondrit door Katwijk. Om 21.00 wordt het team nogmaals gehuldigd  op Sportpark De Krom.

Rond 18.10 uur en 20.40 uur Extra uitzendingen RTV Sport met beelden van de huldiging.

Foto’s gemaakt?
Mail ze naar info@kattuk.nl

Van Omroepwest.nl:

KATWIJK – Voor de allereerste keer in de clubgeschiedenis is Katwijk zaterdag kampioen geworden van de topklasse. Met hulp van HHC Hardenberg.

De Hardenbergers, onder leiding van toekomstig Quick Boys-trainer Ted Verdonkschot, wonnen met 6-2 van GVVV. De wedstrijd werd zaterdag hervat bij een 1-0 stand. In de resterende 73 minuten maakte HHC Hardenberg gehakt van GVVV. Na de 3-1 barstte het kampioensfeest onder de 1500 supporters van Katwijk los. Zij keken op een groot scherm naar de wedstrijd. Toen de 5-1 binnenvloog, was het ook feest bij de Katwijk-selectie. De spelers begonnen te dansen op de tafel en feliciteerden elkaar met het behalen van de eerste titel in de topklasse.

‘Dit is fantastisch’, zei trainer Cees Bruinink direct na afloop. ‘Het was een gekke gewaarwording. Zelf niet spelen en op een groot scherm kijken. Ongelooflijk spannend!’, aldus aanvoerder Robbert Susan. Direct na afloop werd de ploeg gehuldigd op het veld van Katwijk. De officiële huldiging staat later deze zaterdag gepland.

www.omroepwest.nl

Later meer…

Geschreven door: Redactie

Geen reacties

Laat een reactie achter

X