Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Jongerenwerk /Vuurwerkvideo: Houd de boel heel!..en win kaarten voor SKA/NYE

Blog

Vuurwerkvideo: Houd de boel heel!..en win kaarten voor SKA/NYE

UPDATE: En er is een persbericht van de gemeente bij de video. Copy/paste onderaan dit bericht

Een belangrijke mededeling, met video, van de gemeente Katwijk

Oud en nieuw komt er aan. Een moment om feest te vieren. Laten we dat vooral doen! Maar houd de boel heel. Dat doen wij ook. 

Ga naar de website, doe de test en win kaarten voor het SKA oud & nieuw feest. www.houddeboelheel.nl

Hieronder de video van de gemeente Katwijk met hoofdrollen voor Burgemeester Wienen en The Boys van Lekker Bezig!

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=zxc9uKIJStg&list=UUF3ezEh56ZnPbuSK7Uxv8xQ]

Houd de boel heel! Dat doen wij ook.heelhouden

Katwijk vraagt aandacht voor het zinloos vernielen van spullen met (illegaal) vuurwerk op www.houddeboelheel.nl met de slogan: “Wij slopen jouw spullen toch ook niet? Houd de boel heel Dat doen wij ook.”

Elk jaar doet Katwijk, in samenwerking met politie en HALT, er alles aan schade als gevolg van vuurwerk te voorkomen. Allerlei materialen worden weggehaald of afgesloten, er vinden extra controles plaats en er wordt ontzettend veel gecommuniceerd. Toch lijkt het geen effect te hebben op het schadebedrag. Dit loopt op naar bijna 80.000 euro. Dit is pure geldverspilling waar onze inwoners uiteindelijke de dupe van zijn. Om die reden gooien we het dit jaar eens over een andere boeg en hebben we een campagne ontwikkeld ‘met een randje’. Een campagne die ook jongeren aanspreekt. Niet met het doel het gedrag te veranderen -al zou het fantastisch zijn als dit wel gebeurd-, maar puur om bewustwording te creëren over dit grote maatschappelijke probleem.

Ruim 14.000 views
Check de poster en het filmpje op www.houddeboelheel.nl. In 24 uur tijd is dit filmpje 14.000 keer bekeken. Ruim 12.000 keer hiervan is het filmpje bekeken op de facebook-pagina van de jongens die meespelen in het filmpje en in het Katwijks bandje zitten met de naam ´Lekker Bezig´. Kijkers zijn over het algemeen positief. Het wordt gewaardeerd dat de burgemeester zijn nek boven het maaiveld uitsteekt om dit onderwerp aan de kaak te stellen. Hopelijk helpt het. Is het niet bij potentiele vernielers dan hopelijk wel bij getuigen van vandalisme. Als meer mensen melding maken of anderen erop aanspreken, wordt de jaarwisseling misschien echt weer een feest.

 

 

 

 

Geschreven door:Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Laat een reactie achter

X