Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/lhbti /Vrijdag: #KatwijkisLiefde LHBTI+ Meeting

Blog

Vrijdag: #KatwijkisLiefde LHBTI+ Meeting

Kom gezellig langs op vrijdag 29 oktober vanaf 16 uur

Na de uiterst gezellige #KatwijkisLiefde Kick-Off meeting in aanloop naar Coming Out Day organiseert de LHBTI-groep van Kattuk.nl opnieuw een besloten bijeenkomst voor LHBTI-ers en ‘allies’. Vorige keer was het enorm leuk, en de groep is weer wat groter geworden, dus we gaan fijn met de nieuwe mensen kennismaken onder het genot van een hapje, drankje en dansje. #Zinin!

Natuurlijk hopen we ook deze keer nog meer nieuwe gezichten te zien. Bij deze zijn alle Katwijkse LHBTI-ers en ‘allies’ van harte welkom op vrijdag 29 oktober van 16-21 uur bij Kattuk.nl aan de Voorstraat 59 in het centrum van Katwijk. #JaGezellig!

Om de safe space te waarborgen (en vanwege beperkte capaciteit) is er alleen toegang als je je van te voren hebt aangemeld via lhbti@kattuk.nl of als je al in onze groepsapp zit. Verwacht hapjes, drankjes, muziek en gezelligheid onder gelijkgestemden.  En natuurlijk kijken we terug op onze acties m.b.t. Coming Out Day, bespreken we de plannen voor Paarse Vrijdag, gaan we fotoshoots doen, een leuke video opnemen en nog veel meer….

Het is de bedoeling dat we voortaan maandelijks deze LHBTI meetings gaan organiseren. Hierbij kunnen we alle hulp goed gebruiken. Meld je aan via lhbti@kattuk.nl om ook mee te helpen. #DoeMee!

Geschreven door:   Redactie

Geen reacties

Laat een reactie achter

X