Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Jongerenwerk /Hartekind FIFA20 Toernooi @ De Schuit

Blog

Hartekind FIFA20 Toernooi @ De Schuit

Leuk!!

Onze buurjongen (12 jaar) kwam vorige week vragen of hij een FIFA20 game-toernooi mocht organiseren voor een goed doel in De Schuit. Hartstikke goed en gaaf natuurlijk, steunen we van harte, dus dat gaat deze vrijdagavond van 18-21 uur gebeuren.  Het gaat om een actie ten behoeve van Stichting Hartekind in het kader van de projectweek ‘Jij de Baas’ van 1VC van het Pieter Groen in Katwijk.

Leeftijd: 10 t/m 14 jaar
Deelname: 3 euro

Meer info vind HIER en na lees meer..

Inschrijven doe je HIER

Toeschouwers zijn ook van harte welkom en er kan gedoneerd worden op de avond zelf in de de speciale Hartekind-collectebus. De finale wordt gespeeld op groot scherm. 

TOESCHOUWERS.
“Zonder strijd, geen overwinning…” Dat geldt natuurlijk tijdens het toernooi voor alle deelnemers. Maar zonder toeschouwers geen sfeer en gezelligheid! Kom langs op 7 februari in De Schuit en moedig jouw favoriet aan. De finale kan je op het grote scherm volgen en zo zien wie er op de eerste plaats eindigt!

ZELF DONEREN?
Wil je ons project en daarmee Stichting Hartekind steunen? Kom dan op 7 februari vanaf 17:30 uur langs in De Schuit aan de Voorstraat in Katwijk en doneer in de speciale Hartekind-collectebus. Of kijk op de website van Hartekind. Namens Stichting Hartekind alvast bedankt!

LOCATIE.
Het toernooi vindt plaats in ‘De Schuit’ aan de Voorstraat 59 in Katwijk. De zaal gaat om 17:30 uur open en het toernooi duurt van 18:00 tot 21:00 uur.

Let op! In de directe omgeving van ‘De Schuit’ geldt overal de ‘betaald parkeren’-regeling.

hartekind2

Geschreven door: Redactie

Geen reacties

Laat een reactie achter

X