Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Blogs /Vrijdag 6 mei: Pride Café @ Kattuk.nl

Blog

Vrijdag 6 mei: Pride Café @ Kattuk.nl

Kom gezellig langs op vrijdag 6 mei vanaf 15 tot 21 uur! #KatwijkisLiefde

Op vrijdag 6 mei organiseert de LHBTIQ+ groep van Kattuk.nl een pride café voor LHBTIQ+ ers en ‘allies’. De vorige keren was het enorm leuk, en de groep is weer wat groter geworden, dus we gaan fijn met de nieuwe mensen kennismaken onder het genot van een hapje, drankje en dansje. #Zinin!

Natuurlijk hopen we ook deze keer nog meer nieuwe gezichten te zien. Bij deze zijn alle Katwijkse LHBTIQ+ ers en ‘allies’ van harte welkom op vrijdag 6 mei van 15 tot 21 uur bij Kattuk.nl aan de Voorstraat 59 in het centrum van Katwijk. #JaGezellig!

Om de safe space te waarborgen is er alleen toegang als je je van te voren hebt aangemeld via onze social media, lhbti@kattuk.nl of als je al in onze groepsapp zit. Verwacht hapjes, drankjes, muziek en gezelligheid onder gelijkgestemden. Ook gaan we samen kijken wat voor acties/activiteiten we de komende tijd met de groep kunnen opzetten!

Het is de bedoeling dat we de komende tijd regelmatig deze LHBTIQ+ meetings gaan organiseren. Hierbij kunnen we alle hulp goed gebruiken. Meld je aan via onze social media of lhbti@kattuk.nl om ook mee te helpen. #DoeMee!

www.kattuk.nl/lhbti

Geschreven door:Jens Guijt

Geen reacties

Laat een reactie achter

X