Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Nieuws Algemeen /Vraag de schoolspullenpas aan

Blog

Vraag de schoolspullenpas aan

Ook dit jaar kunnen inwoners van Katwijk met een laag inkomen een schoolspullenpas aanvragen voor hun schoolgaande kinderen. De pas kan aangevraagd worden tot en met 31 augustus. U kunt een pas aanvragen als u kinderen hebt tussen de 4 en 17 jaar en u een inkomen hebt dat niet hoger is dan 120% van de bijstandsnorm.

De schoolspullenpas is een betaalmiddel waarmee schoolspullen zoals schriften, pennen, etuis en dergelijke gekocht mogen worden. Als u de pas voor 20 juni aanvraagt, krijgt u deze vanaf 1 juli thuisbezorgd. Aanvragen gaat eenvoudig via de website van stichting Leergeld. Ga naar https://www.elkkinddoetmee.nl/katwijk-voorzieningen en kies voor de optie schoolspullenpas. Op de pagina die dan volgt, kunt u het aanvraagformulier invullen. Als uw aanvraag is goedgekeurd, krijgt u de pas automatisch per post thuisgestuurd.

Op de website kunt u ook kijken of u in aanmerking komt voor de schoolspullenpas of andere voorzieningen. Want naast de schoolspullenpas zijn er ook andere voorzieningen om kinderen uit gezinnen met een laag inkomen te voorzien van noodzakelijke dingen zoals bijvoorbeeld een fiets of kleding. De gemeente vindt het belangrijk dat alle kinderen mee kunnen doen ook als er thuis niet voldoende geld is om belangrijke zaken voor kinderen te kopen.

Persbericht Gemeente Katwijk

Geschreven door:   Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Geen reacties

Laat een reactie achter

X