Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Jongerenwerk /Voorlichtingsbijeenkomst Opleiding 3×3 Leader Basketball

Blog

Voorlichtingsbijeenkomst Opleiding 3×3 Leader Basketball

Dinsdag 18 februari, 19:30 uur, sporthal Cleijn Duin

3X3 Basketbal groeit wereldwijd in een razend tempo, Nederland is toonaangevend in deze populaire urban sport.

De sportpoot van Welzijnskwartier en Grasshoppers basketball hebben de krachten gebundeld en zijn in 2019 gestart met het project We Here Katwijk 3×3 Basketball. Op scholen en pleintjes zijn clinics gegeven en is het eerste Katwijkse scholen- en pleintjeskampioenschap georganiseerd.

In het voorjaar van 2020 wordt in navolging van Amsterdam, Amersfoort en Zwolle door o.a. 3×3 Leaders gestart met de ontwikkeling van een 3×3 Community Straatbasketball in Molenwijk Katwijk .

In samenwerking met de Nederlandse Basketball Bond (NBB) heeft 3×3 Unites een officieel niveau 2 instructeursopleiding 3X3 Leader ontwikkeld welke is gecertificeerd door NOC*NSF. Speerpunten van de opleiding zijn: community building, rolmodel zijn/worden, positief coachen en 1 op 1 contact met jongeren. 

De 3×3 Leaders ontvangen, ook tijdens de opleiding, een vergoeding van 10 euro per uur voor het verzorgen van clinics en het mee helpen bouwen aan een basketball community.

Wil jij een van de 3×3 leaders worden kom dan naar de bijeenkomst !!!!!!

Opgeven kan bij Peter Kruit Welzijnskwartier (peterkruit@welzijnskwartier.nl) of Peter van Schie Grasshoppers (vanschiepeter76@gmail.com), maar wel vóór 13 febr. 2020.

3x3Unites

Geschreven door:   Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Geen reacties

Laat een reactie achter

X