Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Nieuws Algemeen /Voetbalkampioenen AZC Katwijk gehuldigd

Blog

Voetbalkampioenen AZC Katwijk gehuldigd

Op zaterdag 23 juni 2018 heeft het jeugdvoetbalteam van het Asielzoekerscentrum Katwijk de eerste plaats in de wacht gesleept op het Nederlands kampioenschap voetbal voor AZC’s. De finalewedstrijd tegen AZC Tilburg eindigde in gelijke stand, 1-1, waardoor een penaltyreeks moest worden genomen. Met dank aan de keeper wist het jeugdvoetbalteam van AZC Katwijk dit naar zich toe te trekken en mochten zij de beker mee naar huis nemen.

Het is voor het eerst dat het AZC Katwijk meedeed aan dit kampioenschap. Speciaal voor deze gelegenheid gaf de Dienst Terugkeer en Vertrek de voetballers toestemming de gemeentegrens over te steken om naar de velden van Zwaluw VFC te Vught af te reizen.

Donderdagmiddag 28 juni kwam het team met begeleiders naar het gemeentehuis van Katwijk voor een huldiging door burgemeester Visser. Na taart en een mooi gesprek over het behaalde resultaat, werd het jeugdvoetbalteam van AZC Katwijk gehuldigd en werd een foto gemaakt op het bordes van het gemeentehuis.

Persbericht Gemeente Katwijk

Geschreven door:   Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Geen reacties

Laat een reactie achter

X