Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Blogs /Vier de Lente!

Blog

Vier de Lente!

Ja mensjes, afgelopen woensdag was het zover… De lente is begonnen! Na een lange winterperiode is onze zonnevriend er eindelijk weer, dat betekent: terrasjes, korte broeken, jurkjes en veel genieten van het oh zo heerlijke weer. De lente word ook wel gezien als een seizoen van een nieuwe frisse start en nieuwe mogelijkheden, maar ook al is het lekker warm buiten, toch moet het buitenleven nog ff op zich laten wachten. Tot die tijd kun je je natuurlijk al voorbereiden op de zomer, misschien nog ff die paar winterkilo’tjes eraf werken of alvast lekker shoppen.

Geniet! Dat is de tip die ik jullie allen mee wil geven, gooi lekker de ramen open zodat de heerlijke geur van de lente in je kamer kan komen. Verwijder de winterkleding uit je kast en haal alles tevoorschijn wat kort en luchtig is, gooi die armen in de lucht en laat de kleine straaltjes van geluk je gezicht verwarmen. Zoals ik al eerder zei word de lente gezien als een frisse start, dit is een mooi moment op dingen eens op orde te zetten, ruim de boel op gooi oude spullen weg en creëer ruimte in je leven, ruimte voor nieuwe mogelijkheden en nieuwe kansen.

Hopelijk heb ik je geinspireerd met me woorden en heb je zin om deze dag vol lof te beginnen en zo niet dan is dat je eigen keus, maar de lente is prachtig dus geniet daarvan! Nu ben ik wel benieuwd wat jullie plannen zijn voor de lente, ga je nog op vakantie of blijf je lekker in de buurt van de strandtentjes?

Kortom, wat betekent de lente voor jou? Laat het me weten!

Geschreven door: Tuinkabouter

Comment: 1

  • Vink

    Beantwoorden 25/03/201209:38

    Lente is voor mij is: Bier drinken/gitaar spelen en chillen in de zon 😉

Laat een reactie achter

X