Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Nieuws Bestuur Politiek /Verruiming terrassen verlengd tot 1 november

Blog

Verruiming terrassen verlengd tot 1 november

De gemeente Katwijk heeft besloten de periode voor het verruimen van de terrassen in de winkelgebieden, op de Boulevard en bij de strandpaviljoens te verlengen naar 1 november 2020. Dat betekent dat de terrassen in ieder geval tot 1 november mogen blijven staan en met maximaal 25 procent mogen worden uitgebreid waar dat kan. Deze mogelijkheid wordt niet vergund, maar wordt door de gemeente tijdelijk toegestaan.

De gemeente besloot eerder dit jaar, in verband met de coronamaatregelen, om horecaondernemingen de mogelijkheid te geven hun terrassen waar dat kan te verruimen. Op die manier konden horecaondernemingen binnen de maatregelen rondom corona meer mensen bedienen. Wethouder Jacco Knape: “We hopen dat er nog mooi weer op komst is dit najaar, zodat mensen langer gebruik kunnen maken van de terrassen. Dat zou voor zowel bezoekers van het centrum en het strand, als de horecaondernemers natuurlijk goed van pas komen. Vanaf 1 november sluit het terrassenseizoen en voor de start van het nieuwe terrassenseizoen in 2021 wordt de situatie opnieuw bekeken”

Persbericht Gemeente Katwijk

Geschreven door: Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Geen reacties

Laat een reactie achter

X