Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Jongerenwerk /Veld van de Verbeelding op zoek naar jonge artiesten en coole bands!

Blog

Veld van de Verbeelding op zoek naar jonge artiesten en coole bands!

Van 18 tot en met 23 juli organiseert Welzijnskwartier het jaarlijks terugkerende jongerencultuurfestival het Veld van de Verbeelding op het Skatepark bij parkeerterrein Noordduinen. Een festival van, voor en door jongeren met allerlei optredens van jonge bands, artiesten en dj’s, TASK workshops muziek, graffiti en dans, skatedemo’s en wedstrijden, hiphop en dancebattles, gezonde smoothies en nog veel meer.

Tijdens het festival is er op diverse momenten plaats voor Katwijkse jongeren van 12-21 jaar om hun talenten aan het publiek te showen. Op vrijdagavond 18 juli is er een Talent Night in de grote circustent op het terrein waarvoor we nog een leuke jonge (cover)band zoeken. Verder zoeken we nog rappers, hiphoppers en (break)dancers om tussen 13.00 en 17.00 uur op te treden tijdens het Street Style Event op zaterdag 19 juli.  Voor maandagavond 21 juli zoeken we coole rockchicks om op te treden op de Girls Only avond van The Factory en voor dinsdagavond 22 juli zoeken we een harde, stoere band om de avond af te sluiten.

Dat is nog lang niet alles! Ook  dj’s, goochelaars, comedians, (graffiti)kunstenaars, dansgroepen, zangers, acrobaten, jongleurs en andere jonge artiesten zijn van harte welkom om zijn of haar talenten te showen tijdens het Veld van de Verbeelding. Alles is geregeld. Er is een groot podium, er staat een complete backline met een elektrisch drumstel, er is een ervaren geluidstechnicus, je komt aan en je kan gelijk van start!

Van alle optredens worden video-opnamen en foto’s gemaakt door Kattuk.nl die je gelijk na je optreden meekrijgt.

Om het festival mogelijk te maken zijn we nog op zoek naar jongeren tussen de 12 en 21 jaar die een of meerdere dagen in de periode van 17 tot en met 24 juli mee willen helpen als vrijwilliger. Je krijgt een cool shirt, je mag meedoen aan alle activiteiten en ook voor je eten drinken wordt gezorgd.

Lijkt het je wat?
Meld je dan snel aan via: arno@kattuk.nl. Je ontvangt dan per mail nader bericht.

Er is nog veel meer te doen en te beleven op het Veld van de Verbeelding en het Street Style Event. Hou Kattuk.nl in de gaten voor de laatste updates.

Geschreven door:   Welzijnskwartier

Geen reacties

Laat een reactie achter

X