Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Jongerenwerk /DJ & Producers Café – RekordBox Sessie 1/2

Blog

DJ & Producers Café – RekordBox Sessie 1/2

Disndagavond vanaf 18:30 uur @ Scum

Deze editie van het DJ & Producers Café staat geheel in het teken van Rekordbox. 

Het programma RekordBox is Pioneer DJs muziek beheer software. Deze software gebruik je om je USB sticks of SD kaartjes voor de XDJ/CDJs voor te bereiden. Natuurlijk kun je Pioneer DJ apparatuur ook gebruiken zonder deze software, maar met Rekordbox haal je echt het maximale uit de Pioneer DJ gear.

Om jou expert te maken in RekordBox is Jeroen Groenendijk (product specialist van Pioneer DJ) op dinsdag 26 februari en dinsdag 19 maart aanwezig bij het DJ & Producers Café om een 2-delige training te geven. Het eerste deel vindt vanavond plaats en zal gaan over de grondbeginselen. Hoe beter je voorbereid begint aan je collectie, des te sneller kun je er later mee werken! Deelname aan deze avond is gratis!

Vraagstukken die behandeld gaan worden:
– Hoe om te gaan met je muziekbestanden?
– Waar laat je je muziekbestanden?
– Hoe deze van de juiste ID3 tags te voor zien?
– Wat zijn dat eigenlijk, ID3 tags?
– Hoe voorkom je die gele uitroeptekens (missing files)?

Dit zijn enkele vragen waar je in het eerste deel antwoord op zult krijgen tijdens de eerste sessie. Natuurlijk is er tijdens deze sessie ook gelegenheid tot het stellen van vragen.

Tip: Neem je laptop mee naar de workshops, dit kan helpen als je specifieke vragen hebt of mee wilt klikken!

Het DJ & Producers café is een initiatief van Jongerenwerk Welzijnskwartier KRV in samenwerking met jongerenwebsite Kattuk.nl en The Art Squad. 

Heb je een vraag of wil je meer weten over dit project? Neem dan contact op met Roy van Schie (Royvanschie@welzijnskwartier.nl) of Arno van den Berg (arno@kattuk.nl) voor meer informatie.

Facebook Event

Geschreven door:   Roy - JongerenKwartier

Geen reacties

Laat een reactie achter

X