Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Religie /Vanaf 25-1: Opgeven voor Zomerkamp Rijnsburg 2022 in Leusden

Blog

Vanaf 25-1: Opgeven voor Zomerkamp Rijnsburg 2022 in Leusden

Zomerkamp Rijnsburg, al meer dan 50 jaar een begrip in de regio, zet op dinsdag 25 januari de ‘digitale sluizen’ weer open voor de aanmeldingen voor het kinderkamp. Zorg dat je er op tijd bij bent, want het aantal plaatsen is beperkt.

De voorbereidingen zijn alweer in volle gang en wat heeft de leiding er weer zin in. Meisjes en jongens vanaf groep 5 basisschool t/m de eerste klas van het vervolgonderwijs kunnen zich opgeven voor het kamp. Dat kan digitaal op dinsdag 25 januari van 19.00 uur tot uiterlijk 20.30 uur via een inschrijfformulier via Facebook Zomerkamp Rijnsburg (openbaar toegankelijk). Wees die avond er op tijd bij, want de ervaring leert helaas zijn dat de inschrijflijst al vol is voor de klok 20:30 uur slaat. In dat geval kom je op een wachtlijst. Of je definitief mee kunt wordt zo snel mogelijk door de leiding bevestigd. En laat je vriendinnen of vrienden zich natuurlijk ook opgeven! Mocht het kamp vanwege corona-maatregelen onverhoopt niet doorgaan, dan krijg je je geld terug. Tijdens de opgeefavond is er ook een speciale live uitzending van een uur op Facebook.

Wat is zomerkamp?

Een heerlijke kindervakantie van een week in de bossen van Leusden (bij Amersfoort). We verblijven in het YMCA-Kamp op Landgoed den Treek. Slapen doe je met 6 of 7 kinderen en 1 man of vrouw leiding in tenten. Het eten wordt verzorgd door de keuken die net als de prima douches en toiletten, in de kampschuur gevestigd zijn. Er worden echte kampspelen gedaan zoals levend stratego, kolonisten van Leusden, totemroof en nog vele andere. En we gaan  naar het zwembad. Natuurlijk worden ook verhalen uit de Bijbel verteld; dat is onze drive! De leiding bestaat uit Rijnsburgse jongeren (en wat ouderen), waarvan een aantal betrokken zijn bij kerkelijk jeugdwerk .

Informatie

Zomerkamp Rijnsburg, ga een keer mee! In 2022 vertrekken we zaterdag 9 juli om 14.00 uur en we keren terug op zaterdag 16 juli om ca. 11.30 uur. Het vervoer is per bus. De kosten bedragen all-in slechts  € 170 per deelnemer. Vanaf het tweede kind uit één gezin krijg je € 10 korting per kind.

Opgeven: Let op: Dit jaar ivm corona, alleen digitaal!!

Betaling: Je kunt het bedrag ineens betalen of nu een deel en op de kennismakingsavond in juni, waar je een persoonlijke uitnodiging voor krijgt, de rest! (Overmaken op IBAN NL81 RBRB 0825 0990 05 tnv Zomerkamp Rijnsburg, met vermelding naam deelnemer plus geboortedatum). Het geld mag ook gebracht worden bij Wilfred Blankert, Collegiantenstraat 10, Rijnsburg.

Info: www.facebook.com/zomerkamprijnsburg

tel.  Jaap de Mooij 071-4022787 / 06-53714712 / Barabara Wiesmeijer 0610050070

 

 

Geschreven door:   Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Geen reacties

Laat een reactie achter

X