Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Jongerenwerk /Vanaf 23 mei hiphopworkshop in Scum door Hef Bundy

Blog

Vanaf 23 mei hiphopworkshop in Scum door Hef Bundy

Vanaf 23 mei organiseert The Art Squad Katwijk (T.A.S.K.) in samenwerking met jongerencentrum Scum een hiphopworkshop voor jongeren van 12-21 jaar. De workshop wordt gegeven door de hiphopartiest Hef Bundy bekend van zijn hits ‘Op een missie’ en natuurlijk zijn album ”Papierwerk” dat op 1 stond in iTunes Album top-10.

De workshop bestaat uit acht bijeenkomsten. Tijdens deze bijeenkomsten wordt er uitgebreid ingezoomd op de basistechnieken van het rappen, het schrijven van teksten en het gebruik van beats. De deelnemers leren hun eigen rap schrijven, zoeken hier beats bij en aan het eind van de workshop hebben ze hun eigen hiphoptrack gemaakt. Daarnaast wordt in de workshop  toegewerkt naar een optreden in Scum op zaterdag 15 juni en op het Veld van de Verbeelding van 19-24 juli waar de deelnemers hun nummer voor publiek uit gaan voeren.

De workshop vindt plaats op elke donderdagavond van 23 mei tot en met  11 juli van 19.30-21.00 uur in jongerencentrum Scum aan de Noordduinseweg in Katwijk. Inschrijven voor de workshop kan via info@scumkatwijk.nl  t.a.v. Michael Haasbroek, ook voor vragen of meer info kan je hier terecht.

 

Geschreven door: Redactie

Laat een reactie achter

X