Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Gemeenteraadsverkiezingen 2018 /UPDATES: Kattuk.nl Jongerendebat @ De Schuit

Blog

UPDATES: Kattuk.nl Jongerendebat @ De Schuit

UPDATES:
In verband met de te verwachten drukte gaat de zaal vanavond al om 19:30 uur open. Wees er vroeg bij om zeker te zijn van een plekje!

Het debat is live te volgen op diverse FB-kanalen.

Onder andere op PodKat RTV Katwijk en Katwijk Actueel natuurlijk Kattuk.nl en via het Youtubekanaal van KattukNL.

Het optreden van Tijger Tijger gaat helaas niet door. Dit houden jullie nog van ons tegoed.

Heb jij die stempas?
Doe dan mee
Want jouw stem telt!

De voorbereidingen zijn in volle gang, de stellingen opgesteld en alle twaalf partijen doen mee. Niets staat een goed, scherp en informatief debat waar de vonken van afvliegen meer in de weg.

Na weken van voorbereiding met een groep jongeren van 14 t/m 24 jaar is het op donderdagavond 15 maart eindelijk zover, het grote Kattuk.nl Jongerendebat in De Schuit. Gratis toegankelijk voor iedereen en voor de thuisblijvers live te volgen op internet en daarna ‘on demand’ terug te kijken via Kattuk.nl.

De jongeren hebben een aantal pittige stellingen opgesteld aan de hand waarvan het debat gevoerd wordt. Denk hierbij aan: LHBT-acceptatie, jongerenhuisvesting, verkeersveiligheid fietsers en meer. Daarnaast krijgen bezoekers en kijkers van de live-uitzending de kans hun vragen aan de deelnemers te stellen. Om het geheel in goede banen te leiden hebben we aantal presentatoren van Politikat (PodKat) weten te strikken, met als debatleider Leendert van Duijn.

De grote zaal van De Schuit gaat om 19:30 uur open en het debat start om 20:30 uur. Vanwege de hoge opkomst raden we iedereen aan om op tijd te komen.

Er zijn drie debatrondes, zodra een debatronde start kom je de zaal niet meer in vanwege de live-uitzending. De muziek wordt verzorgd door de Katwijkse band Tijger Tijger.

Je vindt De Schuit aan de Dwarsstraat in het centrum van Katwijk. Het Kattuk.nl Jongerendebat wordt georganiseerd in samenwerking met De Schuit, Sociaal tv en Jongerenwerk Welzijnskwartier.

Hou de site goed in de gaten. Vanaf morgen starten we met het plaatsen van de reacties op de stellingen en een overzicht van de deelnemers op Kattuk.nl

Oh ja…laat even weten dat je er bent op het Facebook Event

Check de dagelijkse filmpjes in aanloop naar de verkiezingen op PodKat

Weet je nog niet op welke partij je wil stemmen?
Check dan de stemwijzer!

1e persbericht: 15 maart: Kattuk.nl Jongerendebat in De Schuit

Meer over de verkiezing gemeenteraad 2018 op Kattuk.nl HIER

 

Geschreven door:   Redactie

Geen reacties

Laat een reactie achter

X