Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Geen categorie /Update: foto’s Kattukse Zwarte Nacht in Scum

Blog

Update: foto’s Kattukse Zwarte Nacht in Scum

Update: dik 150 foto’s van de avond toegevoegd, inclusief ordeverstoorders.

Ondanks alle heisa van de Christengemeenschap van Katwijk opende Scum gewoon om 20:00 uur hun deuren voor de Kattukse zwarte Nacht. De bands die hebben gespeeld waren: Heersch, Funus, Slaughter Towen en Traktor.

In de zaal stonden naast een podium, mensen (duh logisch) ook een stand met cd’s (die hoogstwaarschijnlijk de black metal propaganda over satanisme, chaos en wetteloosheid verspreiden) en een stand met piercings en allerlei shirts.

Rond kwart voor negen begon de avond officieel en Heersch trapte af! Heersch speelde een goede set en klonk precies zoals ze in hun beschrijving zeggen: “Heersch laat je een Chaotisch en Rebels geluid ervaren en neemt je mee in een wereld van complete wetteloosheid. Heersch is vooral uniek door de “Punkish Black metal” zang.” Na Heersch was de band Funus aan de beurt.

Funus is een Doom/Black metal band en klonk erg goed moet ik zeggen! Tijdens Funus werd het al gehele publiek ook ingezegend door Bert ‘To hell with the devil’ Vlasman! Deze kwam met een ‘knokploeg’ van negen man naar de Scum om het black metal publiek te bekeren… uiteindelijk werden ze er uitgezet en er moest de politie eraan te pas komen, voor ze uiteindelijk weg wilden gaan (moet niet gekker worden)..

Slaughter towen trad als derde band op deze band had duidelijk hun best gedaan, kettingen van botjes, stekel armbanden en gezichten met corpspaint…ze zagen er zeker duivels uit.

De laatste band was Traktor, deze band speelde niet echt blackmetal maar was zeker een goede afsluiter.

Uiteraard moeten we de CU heel erg bedanken zonder hun grote bezorgdheid was het nooit zo druk geworden! Dus namens de gehele feest commissie Bedankt!

 

 

Geschreven door: Redactie

Comments: 2

  • Vink

    Beantwoorden 10/10/201114:22

    Leuk beginstukje 🙂

  • kpiet

    Beantwoorden 10/10/201123:18

    Waarom zet je nou net die foto neer xD

Laat een reactie achter

X