Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Blogs /Unite in the Woods: een mooie middag in het bos – UPDATES

Blog

Unite in the Woods: een mooie middag in het bos – UPDATES

UPDATE 4-7: volledige videoregistratie en nieuwe foto’s onderaan het bericht

Op zondag 24 juni heeft Kattuk.nl samen met de jongeren van Unite het christelijke jongeren festival Unite in the Moods georganiseerd in het De Ridderbos. Zoals jullie bekend heeft Kattuk.nl dit jaar voor het eerst meegedaan aan Moods in the Woods op zaterdag 23 juni in hetzelfde bos. Na het grote succes van het christelijke jongerenfestival You Decide tijdens het Veld van de Verbeelding in 2014 en het Unitefestival in De Schuit van vorig jaar leek het ons (Kattuk.nl en de jongeren van Unite) een goed idee om het festivalterrein van de Moods te gebruiken voor een interkerkelijk jongerenfestival. Het festivalterrein en de faciliteiten zijn er toch, dus waarom er geen gebruik van maken?

Zo gezegd zo gedaan en de 25 vrijwilligers van Unite gingen samen met Kattuk.nl aan de slag om het allemaal mogelijk te maken. Bands en artiesten benaderen, sprekers regelen, vrienden, bekenden en andere geïnteresseerden uitnodigen, zorgen voor lunch en eten en drinken, een kinderhoek inrichten en we konden van start.

Met meer dan 100 bezoekers over de hele middag, inspirerende sprekers en fijne muziek door bevlogen artiesten is Unite in the Woods uitermate succesvol verlopen. In een heerlijk zonnetje zat iedereen muisstil te luisteren. Van kinderen tot opa’s en oma’s, iedereen was onder de indruk en ook een aantal toevallige voorbijgangers bleef hangen om mee te luisteren. Het was vooral goed om te zien dat er veel jongeren vanuit verschillende achtergronden aanwezig waren om elkaar te ontmoeten in het geloof.

Hierbij wil Kattuk.nl de jongeren van Unite nogmaals hartelijk bedanken voor het mogelijk maken van dit evenement en we hopen het volgend jaar weer voor elkaar te krijgen.

Daar kunnen we jouw hulp natuurlijk goed bij gebruiken!28-DSC_0067

Vind jij het ook leuk om mee te helpen?
Stuur dan een mailtje naar info@kattuk.nl of unitekatwijk@outlook.com

Klik HIER voor de eerste foto’s. Gemaakt door Arjan Jonker

Klik HIER voor de foto’s van Anne-Saar

De video’s komen later deze week/volgende online

Meer info over Unite is HIER te vinden

Meer info over de artiesten en sprekers op Unite in the Woods vind je HIER

 

 

 

 

Geschreven door: Arjan Jonker

Geen reacties

Laat een reactie achter

X