Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Blogs /Uit!Tips vol garage-, electro-, new wave-, punk-, rock-, grunge-, cover- en bandjeswedstrijd bandjes

Blog

Uit!Tips vol garage-, electro-, new wave-, punk-, rock-, grunge-, cover- en bandjeswedstrijd bandjes

Bijna weekend. Hier de Uit!tips!! Met garage,- electro-, new wave-, punk-, rock-, grunge-, cover- en bandjeswedstrijd bandjes en andere fijne toestanden dit weekend.

Heb je de ene week alleen maar foute feestjes, heb je de andere week gewoon alleen maar vette bands en festivals.

Bandjes in Lisse, Sassenheim, Valkenburg, Leiden en als klap op de vuurpijl ook nog es een moddervette line-up op zaterdagavond in onze ‘eigen’ Schuit.

Hier komt jouw weekend!!!

Vrijdag

Schuit QuizTeam quiz
De eerste vrijdag van de maand, dus we beginnen het weekend in De Schuit met de traditionele quiz. Het belooft een knotsgekke quiz te worden. Vier ervaren en uiterst op elkaar ingespeelde quizmasters (foto) testen je kennis en kunde en stellen je zenuwen op de proef. Meedoen aan de quiz kan per team van maximaal 5 personen en kost 10 euro per team. 

‘De voorbereidingen zijn in volle gang! Maak je borst maar nat voor de leukste quiz evah evah!’ aldus een van de quizmasters onlangs op Facebook. 

Oh ja…Check de hilarische trailer HIER

Avagardner & Room For Elephants @ The Box
The Box houdt de wind er goed onder met The Box Live!. Elke vrijdagavond vanaf 20:30 uur kwalitatief goede bands van alle genres en uit alle windstreken. Deze avond met rockcovers voor de oudere jongere door Avagardner en catchy blues met groovy gitaarpartijen door Room for Elephants.

3november17-500x188

Zaterdag

The Daily Indie Presents: 45ACiDBABIES & Mo Bedick @ De Schuit
Iedere zichzelf hedendaagse muziekliefhebber noemende hedendaagse muziekliefhebber is zaterdagavond in de Schuit te vinden.  45ACIDBABIES gaan de tent slopen en daarna affakkelen met een heerlijke portie garage-electro-punkpop met invloeden van Die Antwoord, Sleigh Bells en The Kills.

Check ze hieronder:

De zaal wordt vakkundig opgewarmd door Mo Bedick:
Throw magic mushrooms, weed, de Klok beer, a bedroom recording studio, psychedelica, garage, shoegaze and a SPLASHH-record in a grinder, grind it, roll it into a paper along with some Gauloises-tobacco, light it, take a big puff, and you’ll feel like Mo’s tunes.’ 

Klinkt veelbelovend!

Aanvang 21 uur. Voorverkoop 7,50, deur 10 euro. Toegang vanaf 16 jaar (wel je ID meenemen).

De Driftkickers @ De PeukPeuk
Liefhebbers van strak uitgevoerde covers met een geweldige zangeres gaan beter naar De Peuk zaterdagavond. Naar het optreden van de al sinds lange tijd onder deze naam opererende Driftkickers. De Driftkickers zijn één van de populairste coverbands van Katwijk en omstreken. Met een lekkere rocksound, een originele repertoirekeuze en een spontane presentatie maakt het kwartet van ieder optreden een feest. Dat dus.

Aanvang 20:30 uur. Entree 5 euro. Toegang vanaf 18 jaar

Jeroen van Katwijk en Andre Pronk @ De Branding
Geen zin in bands? Misschien is Jeroen van Katwijk’s Apres Ski avond, met medewerking van vele anderen, iets voor jou. Kan.

Woorden schieten tekort. Check de poster hieronder maar en je weet genoeg. (tekst gaat door na poster)

poster

Rockit Festival @ De Greef
In de regio staan ook nog leuke bands te spelen. In De Greef Lisse vindt vanaf 21 uur de tweede editie van het gratis Rockit Festival plaats! Met: Fertile Reality, Stakbabber en The Spoofs. Op het menu: Postpunk, Indie, New Wave, Shoegaze en Grunge.gpvdb

Derde voorronde GPvdB 2017 @ OJC Fascinus
De derde voorronde van deze regionale bandwedstrijd brengt ons naar Sassenheim. Kolbak, Static Moment, Bariista, Subvert en N.y.x strijden om een plek in de finale op zondag 17 december in Gebr. de Nobel te Leiden.

Nieuwe, jonge, veelbelovende bandjes checken. Altijd leuk.

Toegang 5 euro. Meer info HIER.

Zondag

Leiden Internationaal Filmfestival
Lekker bijkomen van een druk weekend en de oren rust gunnen op alweer de laatste dag van het Leids Internationaal Filmfestival. Mooie en indrukwekkende kwaliteitsfilms, (zei daar iemand cinema?) gewoon om de hoek op fietsafstand. Op het programma onder meer: Battle Of The SexesChildren Of Men + Intro en de Slotfilm: Last Flag Flying

Inka Pacha @ La Vida Loca
Geen zin om te fietsen naar Leiden? Geen nood! Lekker bijkomen in Katwijk behoort dit weekend ook tot de mogelijkheden. Van 17-21 uur chillen in La Vida Loca met een lekker hapje onder het genot van een goed glas wijn. Met live-muziek  van Inka Pacha. Lekker! Een 3-gangen keuze menu + live muziek voor maar €24,50

Tot zover de UitTips voor het weekend van 3 november
Er is nog veel meer te doen dit weekend. Check de Uitagenda voor een volledig overzicht.

Mis je wat?
Laat het weten in de comments!

Zijn we van Kattuk.nl nog ergens te vinden?
Yup, wij zitten t hele weekend in De Schuit en een paar gaan zondag films kijken!

Geschreven door: Redactie

Geen reacties

Laat een reactie achter

X