Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Blogs /De Kattuk.nl Uit!Tips gaan goed fout

Blog

De Kattuk.nl Uit!Tips gaan goed fout

Een mooi overzicht met Halloween-, Red Cup-, Karaoke- , Meezing-, en Verkleedpartijtjes Feestjes aangevuld met enkele verdwaalde bands…

De Uitagenda is volledig up-to-date. Meer dan genoeg te doen elk weekend.

Dussss…..We geven er weer een slinger aan…

Vanaf nu weer elke week op vrijdag de UitTips voor het weekend op Kattuk.nl

Wat gaan we doen dit weekend?
Dit weekend staat in het teken van de Foute Feestjes.

Fout in ordinair. Fout in verkleedpartijtjes. Fout in muziekkeuze. Fout in vals meeblerren. Fout in veels te veel drinken in rode ondoorzichtige bekertjes. Fout in het vieren van een heidens feestje. Fout in grappig bedoelde bandnamen. Fout in of je een broodje poep lust. Kortom…alles en iedereen gaat fout dit weekend.

Is Fout het nieuwe Goed? Of kan je beter thuisblijven? Het blijft een puzzel. (Ba Dumm Tss!)

Anyway….Hierna een mooi overzicht met Halloween-, Red Cup-, Karaoke- , Meezing-, en Verkleedpartijtjes Feestjes aangevuld met enkele verdwaalde bands…

Vrijdag

Foute Karaoke @ Den Blauwen Bockkaraoka
OK. Foute Karaoke in de Bock. Is er ook goede Karaoke dan? Nou….wel als het Tropical Party Soundsystem erbij betrokken is. Als je het laatste Oud en Nieuw feest nog weet te herinneren kan je wel een beetje invullen wat je te wachten staat. En meedoen he…

Drie Korenfestival @ Tripodia
Wil je je stembanden alvast opwarmen voor later op de avond. Mooi. Drie Korenfestival in TriPodia en er wordt verwacht dat je meezingt.

Red Cup Party @ De Nobel

red cupEen Red Cup Halloween Verkleedpartijtje Feest in De Nobel.

‘Dus trek de creepy outfits, kettingzagen, reageerbuisjes en tarotkaarten uit de kast. Dat wordt weer een avond schandalig feesten onder leiding van Jigsaw. Do you want to play a game?’

Aldus de organisatie.

Drop The Beet & Loot! @ The Box
Meezingen en verkleedpartijtjes niet jouw ding. Mooi. Zoals elke vrijdag zet The Box weer een aantal (cover)bands neer. Met 60-ies covers, funk, rock en soul. Zeker de moeite waard en altijd gezellig. 

Zaterdag

Red Cup Halloween Party @ De Schuit
Nog meer Red Cup Halloween. Nu op zaterdag in de Schuit. Zelfde verhaal, andere locatie. Do you want to play a game? De Schuit wordt zaterdag 28 oktober schuitomgetoverd tot een huiveringwekkende feestlocatie ‘American Style’. Met een lekkere poppunk/punkrock playlist kun je deelnemen aan beerpong, flip the cup of maak je scary pictures van jezelf in creepy outfits. Is dat nog niet genoeg? Laat je toekomst voorspellen door een echte waarzegger.  Jigsaw is falling into place!’  

Halloween Frizzz @ Scum
Jong geleerd is oud gedaan. Nog meer Halloween verkleedtoestanden in Scum. Deze zonder alcohol en puur voor jongeren van 11-17 jaar.

Balfolk Halloween: Aérokorda + Simon Gielen en Lode Buscan @Qbus
Een Balfolk Halloween feestje? Goed. Kan. Gelukkig is verkleden niet verplicht.

Alice in Wonderbra @ De Boemerang
Wie een goed gevulde strak ingesnoerde dame genaamd Alice verwacht komt bedrogen uit. Want…..’Met de heren van Alice in Wonderbra op het podium is het altijd feest! Goed op elkaar ingespeelde muzikanten met jaren ervaring. Na diverse uitstapjes in andere bands, keren de leden weer terug in de band waar het ooit mee begon. Lekkere rock muziek uit de afgelopen decennia…’ OK. Een grappig bedoelde bandnaam die ook nog eens de lading niet dekt. Gelukkig nemen ze zichzelf ook niet al te serieus. 

leidenLeiden Ordinair @ De Nobel
Net op het moment dat je dacht niet dieper te kunnen zinken dit weekend zoekt de Nobel ‘a new low’ met Leiden Ordinair. Met…hoe kan het ook anders. de Halloween editie. Barry Badpak en vrienden maken er een dolle boel van.

M.m.v. Brainpower, De Kraaien, Ed & Anita en de onvermijdelijke Karaokeshow.

Lijnbrekers @ Mimiek’s Theater
Naast alle ongein en verkleedfeestjes valt er gelukkig ook nog cultuur te snuiven in Katwijk dit weekend. Lijnbrekers.

De Jeugdgroep van Mimiek’s Theater speelt Lijnbrekers op vrijdag en zaterdag in het Dorpshuys Valkenburg. ook een verkleedpartij, maar dan op niveau. 

Zondag

Edwin Rutten @ De Kieviet
Zondag. De dag van rust en bezinning. Komt dat ff goed uit want good old Ome Willem staat zondagmiddag in Wassenaar. Als Jazzartiest. Lekker te swingen. Enne. Met eten. Als dat maar goed gaat….

Yellow Eyes + Ultha & Turia @ De Nobel
Swingen niks voor je op zondag? Meer van de grunts, dubbele bassdrums en loeistrakke gitaarriffs. Mooi. Dat kan. Black Metal in De Nobel vanaf 19:30 uur.

Tot zover de UitTips voor het weekend van 27 oktober.
Er is nog veel meer te doen dit weekend. Check de Uitagenda voor een volledig overzicht.

Mis je wat?
Laat het weten in de comments!

Have fun….enne zorg dat je niet TE fout gaat!

Geschreven door: Redactie

Geen reacties

Laat een reactie achter

X