Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Welzijnskwartier /Uitnodiging deelname aan Doe Mee Festival op 17 september

Blog

Uitnodiging deelname aan Doe Mee Festival op 17 september

Op zaterdag 17 september (10.00-16.00) is het marktplein naast het zwembad het epicentrum voor kunst, cultuur en sport. In samenwerking met verschillende organisaties kunnen inwoners en streekgenoten meedoen met verschillende activiteiten tijdens het Doe Mee Festival. 

Doe mee met jouw organisatie!

Op dit festival heb jij de kans om met jouw organisatie de bezoeker te prikkelen met wat jij in 2022/2023 te bieden hebt. Met als doel de bewoners weer te enthousiasmeren voor dans, kunst, muziek en nog veel meer! Heb je als organisatie een origineel plan of programma wat goed bij ons aansluit? Dan ben je van harte welkom op dit festival.

Je kunt als culturele of kunstzinnige organisatie jouw creatieve aanbod tonen aan de bezoekers. Ook organisaties die andere vrijetijdsbesteding bieden, zijn van harte welkom op dit festival.

Dit levert het jou op:

– een hele leuke dag
– zichtbaarheid op de dag zelf
– jouw deelname wordt groots aangekondigd in Doe Mee Weken-krant (huis aan huis verspreid in gemeente Katwijk)
– mogelijk nieuwe deelnemers en/of vrijwilligers

Reactie deelnemer vorig jaar: ‘Door de editie van vorig jaar heb ik direct 5 nieuwe deelnemers geworven!’

Wat regelen wij?

– gratis plek
– ondersteuning voor jouw aanbod
– stroom
– kraampjes
– koffie, thee en limo voor jouw vrijwilligers

Wij maken het je dus gemakkelijk! Heb je zin in een feestelijke start van het seizoen en wil jij zoveel mogelijk inwoners bereiken om jouw organisatie bekend te maken? Doe Mee!

Aanmelden kan tot 1 juli 2022. Heb je vragen? Neem dan contact op met ons. Mail naar doemeefestival@welzijnskwartier.nl of bel naar Welzijnskwartier (071 4033323) en vraag naar Dalit, William of Asli.

Geschreven door: Welzijnskwartier

Geen reacties

Laat een reactie achter

X