Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Blogs /UIT! je dak op Koningsdag – Tips voor Koningsdag Katwijk

Blog

UIT! je dak op Koningsdag – Tips voor Koningsdag Katwijk

Koningsdag komt er aan! Dat betekent weer een groot volksfeest in Katwijk Zee met alle toeters en bellen. Maar ook op andere plekken in Katwijk is er meer dan genoeg te doen.

Hierna een overzicht van de leukste feestjes, festivals, concerten en andere evenementen in Katwijk en omgeving.

Koningsdag, vrijdag 27 april

Programma Huis Van Oranje @ Evenementenplein

13.30 uur Warm draaien met DJ Martins ov
13.45 uur Zanger Patrick Messemaker 
14.00 uur Zanger Arie Nijgh 
14.30 uur Muziek van Hazes & more
15.00 uur Zanger Bart Heemskerk 
15.30 uur Elvis Presley – tribute 
16.00 uur DJ Arie van Rooijen (Après ski)
16.30 uur Band Café De Melkboer 
17.30 uur Zanger Patrick Messemaker
18.00 uur DJ Arie en DJ Martins

 Facebook

Programma rond Koningsdag Katwijk aan den Rijn
Ofiettan kom er maar in: “Koningsdag in Katwijk ad Rijn? Nou ja zal wel daarzo. Koningsdag vier je van oudsher op Katwijk Zee. Katwijk Rijn is eind augustus weer aan de beurt. De Najaarsfeesten dat is een vet feest, maar op Koningsdag komt het feest niet echt los daarro. Dus..DIKKE DOEI! Ik vermaak me prima in het centrum van Katwijk.” Kan. Is een keuze.

KoningsdagFestival @ De Schuit
Het traditionele Schuitfestival pakt weer flink uit met dikke namen. Wat dacht je bijvoorbeeld van Vink als presentator? Echt vet dat de organisatie deze bij leven al legendarische presentator heeft weten te strikken om de dag aan elkaar te praten. Hilarisch is het woord.

Verder kan je van 12-18 uur de volgende bands en artiesten verwachten.poster schuit

Bob Billy (12h45 – 13h30)
Bob Billy is veelzijdige indierock; een groovende bas in de onderbuik, niet vies van een vleugje electro, catchy pop en sexy gitaarriffs die je laten schuren of dansen. De stem heeft een rauw randje en is melodieus, de woorden zijn zowel zorgeloos als melancholisch. En geen drummer, nee geen drummer, bij Bob Billy horen zelfgebouwde stuwende beats. Deze Katwijkse jongens vertrokken naar Amsterdam en keren speciaal voor Koningsdag terug naar ons dorp!

De Skaggerz (14h00 – 14h45)
Sinds jaar en dag brengen De Skaggerz de hardste party-reggae-ska-punk naar de Nederlandse podia en festivals. De zes merkwaardige wezens waaruit de band bestaat slagen er telkens weer in om alledaagse momenten om te toveren in ware zweetsessies waar je als bezoeker geheid met meer energie uit komt dan dat je er in ging. Ze spelen en zingen over de liefde, sprookjes, pensioenen en te dure concertkaartjes. Over hoe mooi de wereld is, of juist niet. Over plezier, aso’s en meisjes. Dit alles gehuld in een kleurrijke jas van dampende ska met een meer dan ruig randje.

Korfbal (15h15 – 16h00)
Korfbal is ‘de ultieme sport’. Als je het korfballen beheerst, kun je iedere teamsport prima beoefenen. Als dat gegeven de korfbalsport geen nieuw respect geeft, dan doet deze band dat zeker. Met leden van Creepy Karpis, Rats on Rafts en The Homesick speelt Korfbal alle competitie zoek. Hun melige garagepop openbaart zich in verdraaid hoekige en pakkende vorm op de Hitkrant EP en op festivals van Oerol, Popronde en Le Mini Who? tot Eurosonic/Noorderslag.

Donnie (16h30 – 17h30)
Rapper Donnie, die zichzelf ook wel de mannelijke Marilyn Monroe noemt, verrast steeds weer met zijn hersenspinsels en gedaantewisselingen waarbij hij zijn extravagante modesmaak niet onder stoelen of banken steekt. ‘Mannelogie’ bestaat uit ervaringen die uit zijn leven zijn gegrepen en worden verhaald middels een mozaïek van slang en uiteenlopende talen. In zijn tracks neemt hij je mee naar ‘t Leidse en reist hij naar zijn eigen kosmos waarbij hij zich als Wubbo Ockels voelt. Met zijn recentste hits ‘De Tuinslang’ en ‘Jaap Eden’ overspoelt Donnie je met zijn vruchtbaarheid, jonge dames opgepast!

De toegang is gratis en alle leeftijden zijn welkom.

Oh ja Kattuk.nl is ook van de partij voor het maken van foto’s. We zien je daar!!

Kingsday @ Blauwe Bock
Geen zin in Korfbal en Donnie? Ook bij de Blauwen Bock is het weer dikke fissa vanaf 15 uur. Met:  

15:00 – 17:30 Boozzzbock willy
Een energieke pop-rock coverband uit Leiden die wel een feestje kan bouwen. Ze spelen de beste pop-rockcovers vanaf de jaren ’50 tot en met de hits van vandaag.

17:30 – 19:30 Tropical Party Sound System
Een DJ-collectief waarbij stilstaan geen optie is! Het publiek wordt betrokken in een show waarin de allergrootste zomerhits worden afgewisseld met hawaii-slingers, opblaasdieren, limbodansen en nog veel meer zomerse verrassingen!

19:30 – 22:00 Cover The Cage
Van funk naar folk, van rocken tot hakken, van goud naar fout, dit allemaal in een gigantische show waar de vonken vanaf springen!

OranjeFest @ De Brandingposter-definitief-2018-353x500
Na het grote succes van vorig jaar komt OranjeFest ook weer terug! Op Koningsdag wordt het van 13:00-19:00 uur weer ouderwets rocken op het terras van de Branding aan de Voorstraat met Ampsalad, Project M., Undercover en Refill. Alle bands zijn gespecialiseerd in het spelen van populaire rockcovers, van ZZ Top tot AC/DC, alle bekende klassiekers komen voorbij.

Er is natuurlijk nog veel meer te doen de komende dagen.
Mis je iets?
Laat t ff weten in de comments!

Veel plezier!! 

Enne…leve de Koning….

 

Geschreven door:   Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Geen reacties

Laat een reactie achter

X