Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Blogs /Tropische sferen in de oefenruimte van The Rudolfs

Blog

Tropische sferen in de oefenruimte van The Rudolfs

Tropische warmte, zonnelampen en een waterscooter, waar vind je dat nou in de winter? Well, we’ve got the answer: in de oefenruimte van The Rudolfs! Afgelopen zaterdag gaven The Rudolfs een Tropical Party. Dresscode: bikini, bermuda en een handdoek. Het beloofde een chaotisch feestje te worden met veel drank en hapjes, en dat werd het!

Na de hele kledingkast overhoop te hebben getrokken en alle zomerkleding te hebben gekeurd (spijkershorts, minirokjes, felgetinte tops en bikini’s) besloten we toch om heel origineel voor veilig te gaan (met natuurlijk een tropische twist bloemenketting.)

Bij binnenkomst vielen we in onze spijkerbroek direct uit de toon, omdat de meesten zich wel aan de dresscode hielden. Vervolgens kregen we een klap in ons gezicht van de tropische warmte (en gaslucht, maar dat terzijde). We kregen meteen een aperitiefje in onze handen geduwd, wat de toon voor de avond zette.

De oefenruimte was geheel in tropische sferen, de spaanplaten op de muur waren vol geverfd met wit zand, een blauwe zee en de onontkomelijke palmbomen. En er was zelfs een opblaasbad met een heuse waterscooter! Zelfs voor een zonnestudio hadden ze gezorgd.

Er hing een relaxte (licht alternatieve) sfeer. Iedereen had een lekker drankje, mensen gingen los in het ‘zwembad’ en er werden speelse strandbalgevechten gehouden. De glowsticks vlogen door de lucht en de blacklight hairspray werd rondgespoten. Op een gegeven moment sloeg de drank er goed in en gingen de topjes uit! Meisjes in bikini en jongens in blote basten, de vleeskeuring kon beginnen!

Al met al was het onwijs gezellig en van The Rudolfs hebben we vernomen dat er niet veel gesloopt is. De laatste diehards van deze Tropical Party verlieten – hun woorden – The OC (Orange County) pas toen de vogeltjes alweer floten.

We hebben geprobeerd wat foto’s te maken, maar bijna niemand wilde halfnaakt online… en het overvloedige drankgebruik heeft ervoor gezorgd dat de foto’s lichtelijk onscherp zijn enzo. Sommige mensen hebben ook beloofd hun foto’s door te sturen naar info@kattuk.nl, dus bij dezen: we willen ze graag hebben!

Geschreven door: Redactie

Comment: 1

Laat een reactie achter

X