Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Religie /Training Youth for Christ voor jeugdwerkers in de kerk

Blog

Training Youth for Christ voor jeugdwerkers in de kerk

zondagschool 019Youth for Christ organiseert jaarlijks een trainingstour voor jeugdwerkers van lokale kerken en gemeenten. Donderdag 20 februari komt de jongerenorganisatie naar Katwijk voor een avondvullend programma in gemeentecentrum De Haven, aan de Groen van Prinstererweg 1 in Katwijk. De Trainingstour draait om jongeren in de kerk en is bedoeld voor iedereen die gedreven is in het kerkelijk jongerenwerk. Er zijn geen kosten verbonden aan de avond.

Keuzeworkshops
Elke locatie biedt twee vaste keuzeworkshops: Jeugdwerk XS draait om de steeds kleiner wordende groep jongeren in de kerk. De tweede training heet Impuls in jeugdwerk en wil een nieuwe impuls geven aan jouw gesprek met jongeren. Tenslotte zullen de verschillende plaatsen een training bieden gericht op lokale uitdagingen.

Praktische handvatten
De trainingen bieden verdieping en praktische handvatten. Jeugdwerk XS draait om de steeds kleiner wordende groep jongeren in de kerk. Wat doe je wanneer er nog maar een paar jongeren in de kerk over zijn? Deze workshop biedt nieuwe invalshoeken voor het jeugdwerk met concrete handvatten en tips. In de tweede training Impuls in jeugdwerk leer je hoe je het gesprek met jongeren een nieuwe impuls kunt geven.

De Trainingstour is een jaarlijks initiatief van de missionaire jongerenorganisatie Youth for Christ Nederland. De trainingen zijn gericht op jongerenwerkers uit alle stromingen van de kerk.

Iedereen die met jongerenwerk te maken heeft in zijn of haar kerk of gemeente is van harte welkom op de training op donderdag 20 februari. De locatie is gemeentecentrum De Haven van de Baptistengemeente, Groen van Prinstereweg 1, Katwijk. De zaal is open vanaf 19.30 uur en het programma begint om 20.00 uur. Kijk op www.yfc.nl/kerk voor meer informatie. 

Geschreven door: Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Geen reacties

Laat een reactie achter

X