Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Blogs /Tips!? Voor. Uit. Dan. Maar…

Blog

Tips!? Voor. Uit. Dan. Maar…

Het loopt tegen het eind van de maand. Iedereen de knaken van stufi, werk, bijbaan, bijstand, zakgeld of andere vorm van financiële genoegdoening voor je kostbare tijd of ondersteuning weer binnen.

Dat geld brandt natuurlijk in je zak en moet zo snel mogelijk aan de rol. Komt mooi uit want er is meer dan genoeg te doen dit weekend.

Hier een mooi en volledig overzicht, met dank aan: ‘Offiettan’

Vrijdag

Born 2B Alive Dance Classics Party @ De Branding
De Branding gaat lekker. Vrijwel elke week wel een themafeest, party of band in de ruime kelder onder de bar. Deze keer gaan de voetjes van de vloer met een heussche Dance Classic Party. Wordt wel even zoeken naar een kaartje, want al weken UITVERKOCHT! Maja..oproepje op Je bent Kattuker als  doet meestal wonderen.

Mimiek speelt ‘Ware Liefde’
Mis het niet! Het laatste weekend dat deze voorstelling draait.

Concert Talentklas Muziekschool @ De Burgt
Vanaf 19:30 uur laten leerlingen van de muziekschool het beste van zichzelf zien en vooral horen. In De Burgt kun je genieten van  dwarsfluit, gitaar, klarinet, piano en viool. Je hoort solostukken, ensembles, bestaande en eigen nummers. Het belooft een leuke, veelzijdige avond te worden.

Attic 4 & Band Four @ The Box Live
De aanhouder wint. Zoals iedere vrijdagavond weer fijne bands in The Box. Naast de gebruikelijke band met leden op leeftijd, Attic 4, nu ook een jongere band namelijk Band Four. ‘The Box Live van as vrijdag begint easy met Attic 4. Zij spelen toffe liedjes die iedereen in de stemming brengt. Hierna neemt de jonge formatie Band Four het over om jullie mee te nemen naar een te gek swingend en rockend einde van deze vrijdagavond’

In Katwijk niks te vinden op vrijdag? Dan kan je altijd nog talentvolle bandjes kijken en/of dansen in de Nobel Leiden.herman

HBA on tour @ de Nobel
‘Herman Brood Academie on Tour (HBA on Tour) is een springplank voor opkomende bands van de Herman Brood Academie. Alle shows zijn gratis te bezoeken’. Meer info op de poster hiernaast (klik voor groot)

Zer00’s Heroes @ de Nobel
‘Zer00’s Heroes neemt je mee naar de beginjaren van het millennium toen het internet nog traag was en alle cool kids een Nokia 3310 en MSN hadden. Toen zowel Beyoncé en Pharell als Arctic Monkeys en Franz Ferdinand op je televisiescherm verschenen tijdens je dagelijkse TMF-chatmomentje. Of het nu pop en indie, of dance en early urban is, de deejays van Zer00’s Heroes draaien alle hits van de jaren nul overdwars aan elkaar tot één dampende dansavond.’

Zaterdag

Strandexcursie @ Noordduinen
Voordat je je weer volle bak in het uitgaansgeweld stort zaterdag eerst even het hoofd leeg en lekker uitwaaien onder deskundige begeleiding tijdens de Strandexcursie. 

Heb jij ook die grote blauwe kwallen zien liggen op het strand ?

Absolute aanrader als je meer wilt weten over het leven van de dieren in zee en wanneer ze aanspoelen op het strand.

Herfstconcert Valkenburg’s Harmonie @ Dorpshuis
Zaterdag wordt het Dorpshuis weer omgetoverd tot concertzaal voor het najaarsconcert van Valkenburg’s Harmonie. Het programma is zeer gevarieerd, met klassieke stukken zoals ‘Light cavalery’ en ‘The carnival of the animals’, maar ook moderner werk van o.a Adele, Amy Whinehouse en Dolly Parton.

Arie van Rooyen Diskoshow @ De Branding
Disko met een ‘K’ in de bar boven de kelder.

Funked Up @ Peuk-session #6
Een mooi muzikaal weekend in Valkenburg want ook De Peuk is weer aangestoken laat weer wat van zich horen met een fijne bandavond. Tijdens de Peuk-session #6 is funked-500x199het aan het 7 koppige groove-monster formerly known as Nono and the Suncreamband, maar nu opererend onder de naam Funked Up, om de zaal stuk te spelen met hun opzwepende funk & soul. Verwacht een ververst repertoire van classics uit het soul, funk en rock ’n roll genre, zoals James Brown, Curtis Mayfield, Elvis, Stevie Wonder, Etta James, Cool and the Gang, Nancy Sinatra en Madness’ 

‘Maar niet getreurd als je liever hits van nu uit de speakers hoort knallen. Ook artiesten van de nieuwere generatie zoals Duffy, Bruno Mars, The White Stripes, Amy Winehouse, Caro Emerald, Fleur East en zelfs Rage against the Machine prijken op de setlist. Kortom Funked Up is een band die garant staat voor een feest voor jong en oud. Dus get the Funk up van die bank en laat die voetjes over de dansvloer glijden!’

Mimiek speelt ‘Ware Liefde’
De allerlaatste voorstelling!

Red Herring (folk) @ ‘t Zandgat
Live-muziek vanuit de rootstraditie in het Zandgat met Red Herring. ‘Of het nu om folk, bluegrass of americana gaat, de Haringen voelen zich bij al deze stijlen even thuis.  Red Herring vertelt verhalen over moord en overspel verbaast met onnavolgbare solo’s en intense meerstemmige zang en doet je misschien zelfs een traantje wegpinken.’

Karaoke-night @ Bacchus
‘Zaterdag 25 november is het weer tijd om je zangkunsten te tonen in café Bacchus. Dus smeer je keel en komt allen!’

Zondag4youth-500x186

Op zondag kan je twee kanten op. Twee totaal verschillende kanten btw…

Je kunt huiveren bij de gedachte aan de Eindtijd bij 4YOUth in de Ichthuskerk en hoe je hier als christen mee omgaat door hoop te houden. Met Ds. Heikoop en de Bethelband.

Of je zoekt ‘primitieve satanische metal, Germaanse barbarij en pure smeerlapperij waar zelfs Venom gehoorbescherming voor nodig heeft’ bij Heretic + Wrok+ Goatblood @ de Nobel. Iets met schoppen tegen de gevestigde orde en heilige huisjes. In Leiden ja, want…..dergelijke concerten zul je in Katwijk niet snel meer beleven. 

Instant update: toch liever zin in een verkleedpartij op niveau deze zondag? Fijn een dagje uit met live-muziek, een markt, middeleeuws eten en drinken, workshops, kinderactiviteiten en nog veel meer…?

Op zaterdag en zondag de Castlefest Wintereditie op Landgoed Keukenhof in Lisse. In de zomer altijd een groot succes en dat zal ’s winters niet anders zijn. Misschien in de ogen van sommigen (en de organisatie zelf), ook een ‘heidense bende’ maar toch een heel erg groot stuk minder extreem extreem dan bovenstaande bands in de Nobel en zeker geen reden om geen kijkje te gaan nemen. 

Have a nice weekend!!!

castlefest

Geschreven door: Offiettan

Geen reacties

Laat een reactie achter

X