Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Blogs /Tips! Om UIT! te pakken.

Blog

Tips! Om UIT! te pakken.

Het Heerlijk avondje komt eraan. Tijd om UIT! te pakken.  

We blijven het weekend lekker knus in Katwijk. 

Voor feesten, concerten en talentbandwedstrijden buiten Katwijk, check je de UIT!agenda 

Vrijdagstring-500x341

Stringmen @ Strandpaviljoen Zee en Zon
De vrijdagavond begin lekker rustig aan. Vanaf 19 uur spelen ‘Thom, Jan en Alex hits van hun Amerikaanse helden zoals Willy Nelson, Johnny Cash, Neil Diamond, Neil Young. De akoestische muziek en drie-stemmige zang is perfect voor terras, café of feestjes waar de muziek niet moet overheersen.’

Open Podium @ Scum
Vanaf 20:30 uur ‘presenteert Luuk de Haar met geestelijke bijstand van vele Scummers het open podium in Scum.  In een professionele omgeving kunnen beginnende en ervaren muzikanten, stand-up comedians, rappers enzovoort, hun kunsten vertonen aan een groeiende schare trouwe bezoekers en aan elkaar. Al menige vriendschap en/of muzikale kruisbestuiving is hier ontstaan. Deelnemers stappen in een warm bad, tot in de puntjes verzorgd door de mannen en vrouwen van het licht, het geluid en de bar.’

The Box Live and friends Jamsession
Zoals elke vrijdagavond live-muziek in The Box. Een keertje geen bands, nee deze keer mag je zelf ook meedoen bij een Jamsessie olv Bram Smeele. Er worden opnamen gemaakt, er is een popfotograaf. Kortom genoeg reden om mee te spelen.

Work out Night @ Den Blauwen Bock
Bandjes geluisterd? Tijd om te dansen? Mooi! Trek je dansschoenen maar aan want it’s Work Out Night!!! Vanaf 21:30 uur Dance dance dance op de beste dance platen van de afgelopen 25 jaar. 

Zaterdagtreehook-500x217

TreeHook & Anemone @ De Schuit
Een hele fijne avond live-muziek van veelbelovende bands in De Schuit. ‘TreeHook is zo’n band die er dan ‘ineens’ is. De act uit Zeeland maakt een combinatie van stonerrock, noise en punk, maar dan gepaard met zowaar catchy gitaarriffs.’ En dan Anemone. ‘Rauwe randjes, psychedelische soundscapes, Madchester-grooves en uitgesponnen nineties-popliedjes. Met deze elementen is de gloednieuwe Rotterdamse band Anemone uit de startblokken geknald in de zomer van 2017. Toegang vanaf 16 jaar. Om de prijs hoef je het ook niet te laten: Vvk 3,50, deur: 5 euro. 

Rock4Life: tribute U2 & Coldplay @ TriPodia
Er komt bijna een eind aan een tijdperk. De een na laatste Rock4Life in TriPodia. Al weken uitverkocht, maar een oproepje op Facebook doet vaak wonderen.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=504bB1KtmKY]

 

Geschreven door: Redactie

Geen reacties

Laat een reactie achter

X