Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Blogs /TIPS! om UIT! de band te springen

Blog

TIPS! om UIT! de band te springen

Een week lang het snot voor je ogen gewerkt. Want Katwijk. Want vissersdorp. Dus harde werkers ALLEMAAL!

Bijna weekend, tijd voor de hard verdiende ontspanning. Hier een verzameling fijne tips om ‘uit de band te springen.’

Enne…

Doe nou maar, want voor je het weet ben je getrouwd met kinderen en verlang je terug naar de tijd dat…

Ja….dat je nog gewoon uit de band kon springen.

We houden het weer lekker lokaal. Want genoeg te doen in Katwijk. 

Wil je toch verderop?
Check dan de Uitagenda voor concerten en feesten in Leiden en de rest van de regio.

Vrijdag

Simon Keats @ De Schuit
Jammer joh. Optreden van deze Folkartiest gaat niet door. Reden onbekend. Geluk bij een ongeluk, Scum heeft, stomtoevallig, ook Folk staan op FolkFest dezelfde avond. Alle Katwijkse folkliefhebbers (en dat zijn er blijkbaar nogal wat) zijn vrijdag dus massaal in Scum te vinden. Volle bak gaan. Gezellig! 

FolkFest @ Scum
Deze gaat vooralsnog wel gewoon door. Harr. Harr. Harr. It’s FolkFest….The Pirate Edition.folks

Als hoofdact heet Scum The Dread Crew of Oddwood (foto) uit de US of A geboekt. ‘Deze crew bevaart de woeste wateren van de Stille Oceaan al sinds 2008. Berucht om hun energieke optredens, lichtvoetig gedans en akoestische harmonieën zijn Captain Wolfbeard O’Brady en zijn bemanning zich aan het voorbereiden op de grote overtocht naar de lage landen om hun sound aan het Europese publiek ten gehore te brengen. Ze varen in volle vaart naar diverse podia om deze te plunderen van hun rum, voedsel en vrouwen’. Alles wel. Zolang ze maar van mijn wife vrouw afblijven.
Voorprogramma door The Royal Spuds. Zij spelen Celtic Folk en dit doen zij geheel akoestisch.
Ze noemen het ‘Heavy Mahogany’.  Want dat bekt zo lekker…. 

triestAnyway.. Vvk 7,50. Deur 10 euro.

Enne….Gratis toegang voor iedereen met een houten been en een pratende papegaai op de schouder.

 

Triesto’s @ Den Blauwen Bock
Deze Smartrocktreurlapmeezingkanfeestmuziekenshowband zorgt ervoor ‘dat u de middag, avond, nacht (of zelfs de ochtend!) van uw leven heeft. Want zij weten wat u wilt, en ze willen het u geven ook!

Gegarandeerd! Voor Feesten, Partijen en Echtscheidingen!’

Zal allemaal wel. Maar. Ze zullen vast iets goed doen want ze zijn voor de zoveelduizendste keer in Katwijk te bewonderen.

 8 december2017

 

Rot Van De Dam & Rocksville @ The Box Live
Vrijdagavond. Dus weer bands (en bockbier) bij The Box Live. The Box Live gaat vanavond ‘hard’ door ‘zacht’ te blijven. Of zoiets. Buiten guur. Binnen de kachel op standje sambal en dan komt ‘Rot Van De Dam vanuit Rotterdam The Box verder opwarmen met Nederlandstalige eigen rock nummers. Rocksville trakteert jullie daarna op een krachtige melodieuze cocktail van pop en rock.’ 

Krachtige cocktail? Iemand? Zoiets? Of is dat niet melodieus genoeg?

Zaterdag

Boys Named Sue @ De Boemerang
Never change a winning line-up! Op zaterdag in De Boemerang nog zo’n band die Katwijk (en vooral de Boemerang) al vele malen plat heeft gespeeld. Boys Named Sue. Deze Johnny Cash cover/tribute/naspeelband is naar eigen zeggen ‘dé Cash coverband van Nederland. Zowel jong als oud kunnen de liedjes meezingen en zo wordt elke “the Boys named Sue gig” een groot feest.’

‘And it burns, burns, burns…..’ 

Blunt @ Peuk-session #7blunt-500x199
Blunt in De Peuk?
Prima. Steek daar de fik ook maar in.

Vanaf 20:30 uur ‘Belgische folkrock zonder houdbaarheidsdatum in jeugdsoos De Peuk’  Folk zeg je? Weer Folk? Ja weer… ik kan er naast zitten, maar dat gaat nog eens heel groot worden in 2018….die stem van t Folk.

Project M @ Café de Brandingproject m
Op zaterdagavond ook weer live-muziek vanuit de kelder van De Branding. ‘Met veel plezier en soms verpakt in een ander jasje brengt Project M een mix van nummers uit de jaren zestig tot heden.’  Oh ja. Er mag gedanst worden.

Halve finale GPvdB 2017 @ Ex-Voto
Ex-Voto? Dat is toch Voorhout of Teylingen of hoe noem je dat gat? Geen Katwijk in ieder geval. KLOPT. Maar wel om de hoek en op het fietsje heel goed te doen. Mits t weer een beetje meewerkt. Dus mocht je geen zin hebben in coverfeestfolkofanderebands zaterdagavond dan kan je fijn talentvolle bandjes met eigen werk checken tijdens de halve finale van de Grote Prijs van de Bollenstreek. 

ScooterRoy and the Hitmachine, Stone, Alek Dronik, N.y.X, GUNYAMA en Solarcycles strijden om een plek in de finale op 17 december in de Nobel, Leiden. 

Have a nice one! 

Met dank aan: ‘Offiettan’

 

 

 

Geschreven door: Offiettan

Geen reacties

Laat een reactie achter

X