Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Blogs /TIPS! om het jaar UIT! te knallen!

Blog

TIPS! om het jaar UIT! te knallen!

De laatste UIT!tips van 2017. 

Weer een lekker lang weekend!! Met als UIT!smijter de jaarwisseling van zondag op maandag.

Meer dan genoeg te doen ook. Op vrijdag en tijdens Oud en Nieuw dat is. De laatste zaterdag van het jaar slaat een beetje dood. Vuil glas, krijg je dat.

Maar goed….altijd wel ergens een spontaan feestje op het laatste moment en met bankhangen en krachten opdoen om een dag later het jaar uit te knallen is ook niks mis. 

Vrijdag tributebands in De Branding, een Grande Finale in The Box en Quizzen in Zilt.

Zondag de traditionele Schuit Top 50 en een Sing-In.

In de nacht van zondag op maandag het ‘godslasterlijke’ oud en nieuwfestival ‘Eindtijd’ bij Scum en het christelijke oud en nieuwfeest in De Schuit. Mocht je t beiden niks vinden kan je nog naar Home NYE in Noordwijk of naar de Fuif in De Nobel Leiden of je kijkt in de UIT!agenda of er nog wat tussen zit.

Hier komt jouw weekend!!!

VrijdagPealrjam

Weinig tekst op FB enzo. wel een poster. Kijk maar…—–> (klik voor groot). Indien uitverkocht staan er altijd nog kaarten op Facebook jbka.

QuizNight @ Zilt
‘Sluit 2017 goed af met al jouw vrienden, familie en bekenden. Vanaf 20.30 uur op 29 december zal bij Zilt een Quiznight zijn. Deelname is 5 euro pp. Max 5 personen per tafel. Er zijn meerdere rondes. Aanvang 20.00 uur. Start 20.30 uur. Kom gezellig langs en strijd tegen bekenden tijdens deze unieke Quiznight!’

Zozo een ‘unieke’ Quiznight.

Lastig. Dat is dus al de eerste moeilijke vraag. Uniek als in de eerste keer in Zilt? Uniek als in je moet de vraag bij het antwoord geven ipv andersom? Uniek als in er wordt anders nooit een quiz georganiseerd in Katwijk? Uniek als in deze quiz is toch veel beterder dan al die anderen? Uniek als in het is een soort van stripquiz? (heeft mijn voorkeur). Uniek als in…vul zelf eigenlijk maar in… Anyway… leuke tent sowieso dat Zilt dus je kan de quiz altijd op de koop toe nemen.

The Box Live – GRANDE FINALE!
Ook deze laatste vrijdag van het jaar gewoon live-muziek in The Box. En ze pakken behoorlijk uit:

Whow,…wat zijn we trots…box

De studio van Muziekcentrum The Box werd door Robbert Fossen en Dave Warmerdam uitgekozen om hun beide albums op te nemen.

In november en december werd hier keihard aan gewerkt, er werden niet de minste muzikanten ingevlogen, met een resultaat van 2 super toffe albums. 
Reden genoeg juist The Box te kiezen als (één van de twee) locatie voor de CD-release-party. 

Beide bands zullen op vrijdag 29 december hun CD’s ‘presenteren’ en daarbij natuurlijk repertoire van de CD’s ten gehore brengen. Dit is dan gelijk de laatste ‘The Box-Live’ van dit jaar, wat een afsluiter!


Maar er is ook nog een ‘extraatje’ deze avond; van een band die in de nabije toekomst ook een a
lbum gaat opnemen in Studio’s van Muziekcentrum The Box; de Thomas Toussaint Band, onder leiding van de gelijknamige Haarlemse zanger en harmonicaspeler die onlangs nog een Dutch Blues Award als Beste Harmonicaspeler van Nederland in de wacht sleepte.’

Zondag

Sing-In met Romans Twelve @ SKA
Valt het dan toch gelukkig wel mee met dat godslasterlijke karakter van SKA. Iets met storm in een glas water veroorzaakt door politieke roeptoeterij in campagnetijd.

Vanaf 13:30 uur is er namelijk een Sing-In met muzikale medewerking van het gospelkoor Romans Twelve op het festivalterrein. singin-500x184

Tijdens een Sing-in worden er allerlei nummers gezongen en mag iedereen het geloof op zijn of haar eigen manier uiten.

Voel je van harte uitgenodigd om langs te komen en mee te doen deze dag. En neem gezellig je vrienden en familie mee, want iedereen is welkom!’  

Tradities zijn er om in ere te houden. Daarom kan er ook dit jaar kan er weer gestemd worden voor de traditionele Schuit Top 50. Live uitgezonden in JVC De Schuit op 31 december van 16h00 tot 21h00 uur. De presentatie ligt uiteraard weer in de handen van de Disco Rebels!—-> (geef ze vooral ook een vingertje terug, vinden ze leuk)
 

Festival De Eindtijd
Eerst SKA Oud en Nieuw, toen SKA NYE, nu Festival De Eindtijd.

Het concept blijft hetzelfde, alleen de naam is anders. Festivalterrein met tenten op parkeerterrein Noordduinen waar een paar 1000 Katwijkers tussen 00:00 en 06:00 uur volledig los gaan.

Overal feest. In de tenten feest. In Scum feest. Buiten bij het kampvuur feest. In de rij voor de munten feest. Tijdens het plassen. Echt overal!

Met dit jaar een Gaybar, een Apres Skihut, een Rave Cave in Scum met LBC soundsystem en als klap op de vuurpijl (padoem tss) een Mainstage met onder andere Spek, Barry Badpak en Skoften Sloopservice. Check de poster hieronder voor het programma. Alle info HIER. Ik zie je daar….

programma ska

Nieuwjaarsnacht @ De Schuit
Vanaf 01:00 uur zondagnacht maandagmorgen een christelijk oud en nieuwfeest in De Schuit.nieuwjaar Schuit

Kan zomaar.

Want: Voor jongeren vanaf 18 jaar, heeft de gemeente Katwijk het jongerencentrum de Schuit ter beschikking gesteld voor een nieuwjaarsfeest. Het feest zal een christelijk karakter hebben en de muziek zal daarbij aansluiten.’  

Goed geregeld. Voor iedereen wat. Dacht alleen dat SKA het alleenrecht had op feestjes met Oud en Nieuw en dat anderen niet open mochten. Maar goed. Iedereen zijn of haar eigen feestje met oud en nieuw in Katwijk is helemaal zo’n slecht idee nog niet. 

Hey @Kattuk.NL NYE feestje Schuit volgend jaar? Ik wil wel draaien;)

Btw: Schuitliefhebbers opgelet!! Het is een feestje IN de Schuit, niet VAN de Schuit. 

Fuif NYE @ De Nobel
‘De meest vrolijke Fuif van Leiden. Beide zalen gevuld met Hits, slingers, ballonnen, champagne, oliebollen, oplaas attributen, heel veel gekkigheid en natuurlijk met jullie!

Fuif staat voor informeel hard feesten op de beste 90s, classics, house en HipHop! Het motto van Fuif is HITS HITS HITS. Verwacht dus veel herkenbare muziek, schorre keeltjes van het meezingen en spierpijn van het dansen! Trek je string maar lekker op half zeven en kom naar Fuif om alles te geven…’A

NYE 2018 @ Home
‘The place to be om samen met je allerbeste HOMIES het nieuwe jaar goed te beginnen! Het gezelligste nieuwjaarsfeest van Noordwijk en omstreken.  All-inclusive 25,00 euro’

Fijne jaarwisseling alvast..enne doe voorzichtig met vuurwerk

Door: Offiettan 

Slider-SKA-16-17-sjon-1598x450

Geschreven door: Offiettan

Geen reacties

Laat een reactie achter

X